Välkommen! 

-Om mig-
Jag heter Maya och här har jag spelat i omgångar sedan 2012. Det är alltid kul att prata med folk här så du får gärna skicka ett meddelande om du vill prata om nåt :)

-Grafik-
Jag gör layouter, banners och avatarer på beställning. Skicka bara ett meddelande och beskriv hur du vill att den ska se ut. T.ex. vad du vill ha för bakgrund, någon päls och/eller landskap, antal rutor osv. Fler detaljer gör det lättare för mig. All grafik är såklart gratis och jag tycker det är kul så var inte rädd att fråga! Ibland tar det dagar, ibland tar det veckor. Det beror helt på vad som händer utanför howrse och hur mycket plugg jag har. Jag kan även koda om du har en layout du inte har kod till.

-Avel-
Avlar för skojs skull på det jag känner för, just nu enhörningar i olika raser. 

-Köp & sälj-
Om du vill köpa någon av mina hästar är det bara att skicka ett meddelande med prisförslag. Vill du byta, köpa eller sälja något sm-föremål? Skicka ett meddelande och se om jag är intresserad. Jag har ofta ett väldigt stort lager av föremål, även de lite ovanligare. 

-Övrigt-
Bli gärna min vän, jag hjälper i alla event och byter gärna lotter. Längst ner har jag länkar så du lätt kan gratta fem Topas, klappa fem Xanthos och tina upp en Frost för att ha chansen att vinna föremål! 
2ighgr9.png2ighgr9.png2ighgr9.png2ighgr9.png2ighgr9.png 2dt0w44.png 2nta3bp.png2nta3bp.png2nta3bp.png2nta3bp.png2nta3bp.png