I d a  P u r p l e b e a r

Senast ändrad: 22 November 2019



Slutat och kommer antagligen inte tillbaka p.g.a. hur tråkigt spelet har blivit då spelarnas röster inte blir hörda och allt handlar om att krama ur så mycket pengar som möjligt ur oss. Självklart handlar spelutveckling till stor del om att tjäna pengar men att göra det på den här nivån blir bara för mycket. Det gick över en gräns och konsekvensen blev att spelet dog ut. Tack och hej.


(Jag kommer dock ha kvar kontot då så mycket tid lagts ner och man vet ju aldrig om förändringar sker)




(Ursäkta för min fula presentation. Ska försöka fixa en bättre snart men är inte så bra på sådant. Om du har tips på sidor/hur man gör snygga eller kan tänka dig göra en åt mig, pm:a gärna :D

Om mig:

Jag är en tjej som (precis som i princip alla andra här) älskar hästar. Jag hittade spelet för flera år sedan och har haft flera olika konton  som raderats på grund av inaktivitet. Dock var det först för ungefär två år sedan (25 augusti 2015) som jag skapade detta konto och började vara aktiv. Sen dess har jag haft flera perioder som jag varit inaktiv men nu är jag delvis tillbaka och börjar bygga upp allt igen.

Min avel:

Just nu är det högst oklart för jag har haft en längre paus och inte riktigt bestämt mig för vad jag ska satsa på än. Innan höll jag mest på med lussar men nu ligger man ju så pass långt efter så det blir ju till att börja om helt där om jag vill köra igång igen. Sen är jag verkligen inget proffs i detta spel så jag gör det för skojs skull.

Ridcenter:

Jag driver ridcentret Guldhoven. Ett ridcenter i skogen med inriktning Engelsk ridning. Just nu är Guldhoven under uppgradering då alla boxar byts ut till 3*** boxar. Detta innebär att prestigen ligger i botten och vi får se när jag startar igång det igen.


Säljer:

Om du är intresserad av någon av mina hästar som inte är ute på försäljning så kan du alltid PM:a och fråga och jag kan tänka mig att sälja den. Så länge du respekterar ett nej eftersom att alla hästar inte är till salu.

Betäckningserbjudanden:

Om du vill ha en beteckning från en av mina hingstar så kan du bara PM:a. Priset beror helt på vilken häst det är.

Övrigt:

Har du några frågor eller funderingar, tveka inte på att höra av dig. Jag accepterar alla vänförfrågningar och hjälper även till på event så länge som du hjälper tillbaka. :)

Jag finns även på engelska servern där jag också heter Ida Purplebear. :)


Tillfällen inom Howrse som varit speciella för mig:

25/6 - 16 | Fick mitt första pass (köpte för en del av eq-reserven)

1/5 - 17 | Vann min första rosett (det gjorde jag tms med Night King)


//Ida Purplebear