Maja är mitt namn och jag är en helt vanlig tonåring som älskar hästar! 

Mina intressen förutom hästar är att vara med hundar och att läsa, dessutom recenserar jag böcker på min fritid. 


Jag älskar även att baka, även om jag inte gör det särskilt ofta. Sen samlar jag på doftljus (jag använder ljusen, men jag brukar alltid ha en överflödig mängd så att jag kan välja efter humör)


Tveka inte att lägga till mig som vän. Accepterar alla vänförfrågningar.  Skriv pm om ni undrar något, så svarar jag så snabbt jag ser det. Jag hjälper självklart till i event när det behövs. 



Jag är inte extremt aktiv här på Howrse, men jag ser till att vara inne i alla fall någon gång per dag. Det går i vågor hur mycket jag orkar göra, men just nu tycker jag att det är väldigt kul här på Howrse. 

Jag har ofta ett lager med SM-föremål som inte används. Om någon är intresserad av att göra någon typ av byteshandel så är jag öppen för förslag. Inte säkert att jag går med på det, men det skadar inte att fråga. 


Om ni ser någon häst ni är intresserade av så är det bara att skicka ett pm. Det kanske är någon häst jag kan tänka mig att sälja och då kan vi diskutera ett bra pris. Annars är det värsta som kan hända att få ett nej50585be4e3159a71c874c590d2ba12ec.png

Tusen tack Oblivion för denna fina layouten!  <3