24-årig tjej som bygger om en skåpbil till campervan och pluggar till ekonom på YH. Samlar på Tamagotchis, älskar Saw-franschisen och har en speciell kärlek för kent. Har en del piercingar, lyssnar på all möjlig musik och somnar alltid till skräckpoddar. Kommer alltid sakna Zoonen.com och tiden man läste KP och lekte med LPS. Är en person som älskar nostalgi och strävar efter frihet i livet, därav har jag sagt upp min lägenhet och ska flytta in i en campervan. Min stora dröm är att inom några år bo i ett mindre hus lantligt till med ett gäng hönor, en hund och lite odlingar.

Uppdaterad:
19 mars 2024


Sen jag skapade detta konto 2016 har jag haft mina mer och mindre intensiva spelperioder, men senaste 2 åren har jag legat väldigt lågt. Har mycket med annat eftersom man tyvärr har gått och blivit vuxen och tiden räcker inte alltid till.

13/10-21: Blev precis klar med min samling av miljönomader!
5/4-22: Samlat ihop 6851 pass utan att köpa!
11/6-22: Har nu trofén för alla husdjur!


Säljes

Var inte rädd för att slänga iväg ett PM och fråga vad jag säljer. Säljer lite allt möjligt faktiskt. Det skadar inte att fråga. Säljer för ganska rimliga standardpriser. =) 

Köpes

Du kan ju alltid kolla med mig om du säljer en häst med Gyllene Hornet-husdjur. =)
Instagram
Tumblr
Spotify


 


latest?cb=20121224034550xanthos.pngxanthos.pngxanthos.pngxanthos.pngxanthos.png topaze.png topaze.pngtopaze.png topaze.png topaze.pnglatest?cb=20121224034550

Klappa/gratulera dessa hästar för chans att vinna hypnos täcke, ymnighetshorn och pass.