HEJ!

Spelar ganska ojämnt nu för tiden, då sådant som skola och fritid går före. Har tänkt att starta upp mitt konto lite igen (har inte varit inne på över tre månader 26/9-20), då det mesta har förfallit lite 50585be4e3159a71c874c590d2ba12ec.png
Om ni ser någon vid namn @AlvaDarell, så är det en gammal skolkamrat till mig som till större del har tagit min pseudonym. Alltså har jag inte två konton, vilket förövrigt är förbjudet.

Föder mestadels upp engelska fullblod, men på grund utav olika anledningar - mestadels inaktivitet - så har jag inte kommit så långt ännu. Söker avelsston och avelshingstar med genetik över 6000, så om ni har någon ni vill bli av med, skicka ett pling!
(Dock inte över 20 år, tack!)

För reservationer av boxar, skriv till mig. Mer information om mitt ridcenter finns på dess sida.

Försöker gratta alla som grattar mig, men som sagt är jag inte alltid så aktiv. Vill också rikta ett stort tack till @Arienne74 och @Panda Da Panda för väldigt många gratulationer!


Om det är något du undrar över, eller om du är intresserad av någon av mina hästar, skriv då. Ska försöka svara på allt. Men snälla, acceptera att ett nej är ett nej. Rimliga bud, tack! (Men eftersom jag har varit borta ett långt tag, så har jag inte full koll längre, så respektera att jag inte riktigt har hängt med i prishöjder och så.)

Alva Darell