Om mig
Jag är en gammal spelare på 21 år som har kommit tillbaka igen under samma namn. För ett par år sen gick jag in i en depression och mitt gamla kontot försvann på grund av inaktivitet. Jag spelade inte så seriöst då, men hobbyavlade lite Connemaror. Nu är jag tillbaka igen och den här gången ser mitt spelande helt annorlunda ut, detta till stor del tack vare lagmedlemmar och medspelare som jag har fått lära känna.

Irl har jag tyvärr fått lägga hästlivet på hyllan, men jag är uppväxt med häst. Drömmen var att köpa tillbaka en av mina ponnys och processen att hitta en lösning att göra det möjligt var redan igång, men tyvärr avlivades han i juni 2020 innan jag han göra verklighet av det. Tomrummet efter honom är stort.

Idag bor jag med min sambo, vår tammus och vår hamster i Värmland. Dagarna spenderar jag med jobb, hw och när jag har tur hundmys.
Avel 
Hobbyavlar åp-letare. Intalar mig själv att jag också avlar enhörningar, arbetshästar och åsnor, men ska jag vara ärlig står den aveln still...

Lag

Pure Intentions
Vi har fälttävlan i Grand Prix. Släng iväg ett meddelande om du vill köpa en placering.

French Toast
Hobbylag med enhörnngar som slåss om toppen inom Selle français. Just nu söker vi inte medlemmar då dom vi har funkar så bra, men vi är inte främmande för att ta in någon ny om det skulle kännas rätt. Vill du ansöka till laget kan du höra av dig till mig, Swemilia

El Diablo
Serverns bästa lussar, perfekta som rosetthästar till trav och dressyr. Har Grand Prix i dressyr.

Abyss of Kali
Tar galopp i prixen.