En Riktigt God Jul och Gott Nytt År till Alla samt ett givande spelår 2014 a4bc962b6472bd3fac0f915a0ff0c336.png?730067386


2b.jpg
 
 

Välkommen till mig

Hej, jag är en fd ponnymamma som nu slagit mig på lite avel av pixelhästar när jag inte längre behöver hålla på att skjutsa min dotter till stallet varje dag. Jag började här på Howrse när min dotter värvade mig för att nå ett mål och tänkte först inte fortsätta så länge, men jag blev riktigt fast i spelet och tycker det är riktigt kul. Har till och med fått en del nya vänner på köpet.

To my foreign friends, Welcome to my page. If you want to ask me anything what so ever or just want to chat, please don't hesitate to write to me. My english spelling may not be so correct all the time, but I'll do my best. Good Luck in the game!

 

Min avel

Jag föder upp enbart renrasiga hästar. Tillsammans med -:Moa:- och Doa avlar vi på hannoveranare med högt GP och många Ypperlighetsstjärnor som ständigt ökar. Då vår grupp ännu är ganska ny säljs inga hästar utan vi bygger upp en bra stam först. Håll utkik under min flik som heter Till Salu där kommer alla hästar jag säljer att finnas. Inga andra hästar säljs och jag köper inte heller hästar som inte passar in i min avel.

Vid sidan om Hannos-aveln har jag tillsammans med Doa en spansk uppfödning som snart går in i ny spännande fas. Med gemensamt affix Nutella Bearbay kommer vi ha RSH med GP på över 600. Här kommer också Charlotta90 med på ett hörn. Dessutom har jag kvar min vän Adelthorne som partner trots att han inte är aktiv just nu, så kommer han kanske tillbaka. Han är inte glömd då han var min allra första partner med just RSH.

 
 
 

Nyheter och nyttigheter

25/10 Lotteridags igen! Tack alla ni som skickat mig lotter, jag har skickat tillbaka! Alla som finns på min vänlista har jag gett en lott!!

15/10 En stor dag! Denna dag avslutar jag min skattjakt. Jag skulle vilja rikta ett enormt stort Tack till Dig BROEN för all hjälp! Det har klickats en hel del mellan oss och vi har båda nått målet, jag har försökt hjälpa även dig så gott jag kunnat. Jag vill också tacka ALLA andra vänner som klickat på mina hinder efter vägen, som ibland har varit lätt och ibland mycket svårt. Nu hoppas jag vi kan få andas lite och framför allt sova på nätterna innan nästa event.

19/9 För att ingen skall tro att jag inte ger tillbaka lotter, så kan jag bara säga att: Finns Du på min vänlista så har Du fått lott. Det är lätt att missa om man inte varit aktiv vid varje dragning.

23/8 Vill informera redan nu att jag kommer åka bort på semester till annat land en vecka från och med söndag, är åter den 2 september! Jag har en tillsatt en mycket duktig vikarie att sköta om mitt spel under tiden men kan inte begära att han ska sköta om mer än det nödvändigaste. Så ni som inte blir t ex grattade, var inte ledsna! Kommer heller inte kunna svara på PM, jagtar det när jag kommer hem. Kram på er alla och fortsatt lycka till på stranden. Jag ska till den riktiga och ha det skönt.

16/8 Blir ledsen och bedrövad när jag läser presentationer där spelare har blivit illa behandlade, baktalade eller att det skrivits kränkande om dem på forum öppet för alla att läsa. Jag tycker INTE det är okej att tala illa om folk. Detta är ett spel som ska vara roligt att spela och ett socialt trevligt sätt att umgås. Har man privata problem med någon kan man prata med dem direkt och inte hänga ut dem i öppna forum. Sluta med dessa dumheter genast och be om ursäkt till den som sårats!

14/8 Ny avatar! Det är min katt som heter Säpo, han vill också vara med och spela Howrse!! haha

31/7 Då är det nu fastslaget att vi är en trenighet, Moa - Doa - Mona i avel av Hannoveranare. Från och med i går avlar vi egna renrasiga Hannosar tillsammans. Ni är helt underbara som vänner båda två och jag hoppas och tror att vi kommer lyckas bli ett starkt och bra team med fina hästar som klarar sig bra i konkurrensen om toppen, Tack för att ni finns och är med mig!

27/7 Jag vill idag börja med att tacka för alla gratulationer jag från er. Jag försöker så gott jag kan och logga in lite då och då och gratta tillbaka, men tyvärr så kan jag nog missa just dig! Om jag inte grattat och du gärna vill bli grattad så skicka bara ett pm så fixar jag det så fort jag kan.

22/7 Dagen idag är den roligaste i mitt Howrseliv, Jag har fått det mest fantastiska Diplom man kan få. Jag kan inte Tacka dig nog min käraste -:Moa:-. scrolla längst ner och titta!!!

3/7 Viktig info om lotteriet: Finns Du i min vänlista så Får du lott, jag kan inte ta alla på en gång utan fördelar mellan dragningarna. Det kan också vara så du redan har fått 5 och jag inte är tillräckligt snabb, men jag försöker då på nästa dragning och nästa osv... tills alla fått! Stort lycka till i lotteriet, må turen vara med er! Nya lottbytarvänner är välkomna!

21/6 Tiden flyger fram när man har roligt. Det var ett tag sedan jag skrev något här. Lite av det senaste som hänt då. Ja, Doa min vän har tagit lite välförtjänt Howrsemester som jag kallar det men är nog snart tillbaka hoppas jag. Moa min andra goa och härliga vän och jag har lyckats mycket bra i vår Hannouppfödning och det är riktigt roligt. Snart är vi bland toppuppfödarna, så se upp i toppen. Nåja, lite galen kan man väl få va, ibland. Glad är jag i alla fall. Må så gott alla Piñataklickande pixelhästvänner därute och ha en fantstiskt Glad Midsommar. Kram Kram...

29/4 Plötsligt händer det! Ny vän bara så där från ? och dessutom en partner i hanno-avel, även om vi bara avlar för eget bruk så gör vi det tillsammans. Tack -:Moa:- för att du tog kontakt med mig!

26/4 Ny layout med nya färger. Kände för lite nya färger nu i vår. Apropå färger så ska vi ju nu måla hela howrse-gänget i roliga färger och dessutom få presenter för det! Kul!

 
 
Layout designed by Monala code generated at howrseinfo.com
 
Photobucket

Image and video hosting by TinyPic