Snälla kopiera inte något från min sida utan att fråga om lov. Det är inte så roligt om allas presentationer ser likadana ut.

 




Välkommen till min sida!

 

Om mig

Jag är Horselover8 och bor någonstans i Sverige (och är en vuxen spelare). Min relation till hästar är att jag tycker att det är vackra djur men jag har nästan aldrig ridit. En gång fick jag en ledlektion av min bästa vän när jag var 12 år men det stannade tyvärr där.  Till Howrse hittade jag genom min syster ZazzaSol.

Jag gillar att fotografera, främst blommor och små insekter som kan finnas på dem - egentligen gillar jag dem inte men genom kameralinsen kan de se rätt fräcka ut. Dock är jag inte något proffs utan gör det för skojs skull.

 

Till salu/ söker

Ingen av mina hästar är till salu och just nu söker jag inga utan letar helst själv. Tack för visad hänsyn.

 

Min avel

Just nu har jag ingen aktiv avel eller uppfödning utan sköter (i första hand) om de hästar jag redan har.

 

Mina affix

Horselover8 Hannosar - mina hannoveranare

Horselover8 Araber - mina araber

Horselover8 Criollos - mina argentinska criollos

Horselover8 Fullblod - mina fullblod

  

Mitt ridcenter

Jag driver ridcenter Skogsgläntans hästgård som har engelsk inriktning. Hit är alla hästar välkomna, ras och ålder spelar ingen roll. Centret har blivit lite som ett privatstall då många av boxarna är reserverade men det innebär inte att man inte får inackordera ändå.

 

Övrigt

Jag är jättetacksam för alla gratulationer jag får, jag försöker att gratta tillbaka men jag kan råka missa er om jag inte är inne eller inte tittar på min presentation just när du har grattat. Jag kollar pressen flera gånger om dagen men skulle jag ändå missa dig flera gånger och du vill ha en gratulation så skicka ett meddelande och be om det så ska jag fixa det.

Om det är något du undrar över så skicka ett pm, jag svarar så fort jag kan men vill inte svara på allt för privata frågor.

Bli gärna vän med mig, jag svarar om jag inte får något hinder.

 

Horselover8