Hej och varmt välkommen till WhiteBrook Hill!

Här bedrivs främst en toppavel av Islandshästar, men jag har även utökat aveln till Tennessee Walker, Mustang, Knabstrup, Frieser, Curlyhäst, Shetlandsponny, Highlandponny, Haflinger, Connemara och Fjording. Mitt mål är att föda upp en häst av varje färg till de olika raserna. Därför ligger inte fokusen lika mycket på GP som den gör på islandshästarna!

Alla hästar tränas alltid enligt föl-scheman och BLUP-scheman för att ta fram det allra bästa. De BLUP-scheman jag använder finns att hitta på http://alwarion-howrse.weebly.com, där finns för alla olika hästraser och de är väldigt enkla att följa!

Affix jag använder:

WßН walkers ♕ - Tennessee Walker
WßН icelandic ❄︎ - Islandshästar
WßН þơŋŋƴ ✯ - Olika ponny-raser (vilka står i infon om affixet)
WßН mustang ♘ - Mustanger
WßН nokota ❀ - Nokota (Ej aktivt längre)
ƒṛơɱ Wнιτєßяооκ Ḥɨɩɩ ✯ - Olika häst-raser (vilka står i infon om affixet)

Jag är en 18-årig tjej från den norra delen av Sverige. Så länge jag kan minnas har jag haft ett stort intresse för djur, framförallt hästar och hundar. Jag red på ridskola i ca. 8 år, men slutade när jag var 15 pga. personliga skäl.

På fritiden tycker jag mycket om att fotografera (både analogt och digitalt) och jag älskar att måla/teckna. Annars då? Jag är väldigt intresserad av musik, tittar mycket på tv-serier och sånt!

Lägg gärna till mig som vän och tveka inte att skicka iväg ett meddelande! :)

Vill du ha en layout? Skicka ett meddelande och beskriv hur du vill att den ska se ut! (Obs! Jag gör endast om jag har tid)

Gå gärna in och kika på hästarna i stuteriet Till Salu, de är för mig överflödiga och priset ligger oftast inte högre än 10 000 equus! Är det någon häst du är intresserad av i det stuteriet får du gärna skicka ett PM och så kan vi diskutera priset.

Söker du stallplats till en av dina hästar får du hemskt gärna placera den i mitt ridcenter! Och skulle du vilja ha en box reserverad är det bara att skicka ett PM så kan vi prata mer om det.