Hejsan! Jag är en 18 årig flicka från Finland som spelat Howrse till och från sedan 2011. Av någon mystisk anledning har mitt konto inte raderats, trots långa inaktiva perioder. Tacksam är jag iaf för det!

I verkliga livet studerar jag sista året till djurskötare. På fritiden håller jag på med kaninhoppning och letar efter en första häst. Älskar alla möjliga sorters djur, men kaniner och hästar är de jag nu just fastnat extra för. Men vem vet, om 10 år kanske ni hittar mig som agility råtts uppfödare? Time will tell.

Här på Howrse tycker jag om att avla enhörningar, strävar efter att ha alla raser av både ston och hingstar, men än så länge är endast hingstsamlingen komplett. Hobbyavlar lite allt möjligt, utan några mål. Endast för att sälja lite föl och få tävla med semi-bra hästar. I min hobbyavel finns också arbetshästarna och åsnorna, och tro det eller ej men arbetshästarna var de som fick mej att börja hobbyavla igen. Insåg att priset på dem var väldigt högt, så just nu håller jag på att avla fram flera hästar att kunna avla på för att till slut kunna sälja av dem.

Köper enhörningar i alla möjliga åldrar och raser för under 100 000 eq (pris beror på ras), eller 40 pass. Ifall ni har någon att sälja är det bara att höra av sig!
Kan i vissa fall ta emot beställningar på enhörningar, hör bara av er ifall ni är intresserade! Säljer dem för olika pris, beroende på hur mycket pengar just du har. Dock aldrig under 50 000 eq.

Accepterar alla vänförfrågningar och svarar på alla meddelanden!