Välkommen till Romany:-))_v1828806360.png


Sicka gärna en vänförfrågan! Ju fler desto bättre ;)_v1828806360.png

Dom som grattar mig när jag är inloggad och jag ser får självklart en gratulation tillbaka :)_v1828806360.png


 Om du har hästar du kan tänkas sälja för 2500eq eller mindre så kan du ressa de till mig så köper jag direkt. Spelar ingen roll vad det är för häst.



Avel

Just nu föder jag upp Knabstrup, Lusitano, Mustang, Hannoveranare, Tennessee Walking Horse och Fransk Travare.


Min första rosetthäst - Faoiltiama


Enhörningsraser jag föder upp är: Trakehner.


Salu/Sökes

Kolla gärna runt bland mina hästar. Ser ni något intressant så är det bara att mejla, jag är inte helt omöjlig. Det flesta hästarna är till salu för rätt pris även om de inte ligger ute på försäljning. Så det är som sagt bara att slänga iväg ett mejl om du är intresserad av någon av hästarna. Hästar med SÄ, GÄ, VÄ, Femte elementet och Apokalypsens försegling är INTE till salu.

Tycker det är synd att man måste skriva detta men: Skambud undanbedes tack och man måste kunna ta ett nej. Självklart får man förhandla men säger jag nej så är det slutdiskuterat.

Hästar jag söker:

Häst med Femte elementet - Metall

Hästar med husdjur. 

Enhörningar av de flesta raser.


SM föremål jag söker. Det som står i rött är mest intressant.

Apollos lyra

Helios Stråle

Guldäpple

Medusas blod

Harmonipaketet



Om mig

Jag är en 23 årig tjej som alltid har älskat hästar och har ridit enda sedan jag var liten då min farmor alltid har haft hästar. Nu har jag två egna hästar som heter Happy Allan som är en Varmblodig Travare på 23år och Joline´s Pontus som är en Welshponny på 6år.
Andra djur jag har är 3 egna huskatter vid namn Caspian, Tazett och Kira, Har även en stödhemskatt som heter Luna.
Jag älskar att läsa och kan fastna i en bok så att jag sitter i flera timmar. Jag tycker också om att skriva egna böcker och rita.
Jag är också väldigt intresserad av historia, framförallt det gamla Japan och Egypten, men också den grekiska mytologin. 
Följ mig och mina hästar på insta - kassbergskusar eller på fb - Kassbergs Kusar


Erbjudande

Ser ni någon hingst ni vill avla med så är det bara att mejla så kan vi komma överens om ett pris så kan jag sedan reservera en betäckning till dig. Har inga krav på stoet.

 

Ser ni ett sto ni vill ha ett föl efter så är det också bara att mejla. Vi kommer överens om en hingst och jag betäcker. Sedan säljer jag fölet till dig för den summan som betäckningen gick på + 1000eq för nedlagd tid och energi. Har bara ett krav på hingsten, den ska vara samma ras (renrasig) som stoet. Men du väljer ändå vilken hingst av samma ras du vill avla med. Självklart kan jag ge tips om bra hingstar som skulle ge ett bra föl men det är ändå du som bestämmer i slutänden och hur mycket du har råd med. Extra kostnad kommer till om ni vill använda åldrandepoäng under dräktigheten eller kolla ultraljud.

Har ni frågor eller vill ha mer info är det bara att mejla ^)_v1828806360.png