Hej!


Updatering 2023: Jag Chiirin är nu 22 år gammal, är tillbaka i Blekinge, spenderar min tid med att jobba, plugga, spendera tid med min sambo, hund och katt och alla nödvändiga vuxensysslor XD. Jag kikar in här på Howrse ibland mest för nostalgin och för att kolla läget. Just nu närmar jag mig 12 år med detta kontot och 13 år som registrerad spelare. Ganska galet att tänka på att jag gjorde mitt första konto här när jag va 10 år gammal och faktiskt gick på ridskola. Och nu är det säkert 10 år sedan jag ens satt på en häst =P.


2019:

Jag heter Chiirin (alias) och är 18 år. Jag bor för det mesta i Skåne men kommer ifrån Blekinge. Började spela Howrse 2011 och har sedan dess spelat i vågor, längsta jag varit borta är nog 1,5 år ungefär :P Men ibland får ja gett ryck och kör igång igen ett tag- som just nu. Streak på nästan en månad snart XD. Har varit registrerad i över åtta år vilket är helt sjukt. 

När jag inte sitter framför Howrse så är jag mest i skolan, sjunger, dansar eller fangirlar över någonting. Kan vara allt från en artist till en bok till ett klädesplagg. törsta intressena är musik/sång, mode och inredning. Är en ganska antisocial människa som mest kollar på serier och lyssnar på musik eller skriver fånigt långa skolarbeten. 

Som man kanske märker här i min presentation eller i mina hästar så har jag också ett stort organisations-behov så allt är sortera och rättstavat och sådär, namnen följer tema, plus följer alltid schema på mina hästar :P Gotta get that BLUP yk.


AVEL

Eftersom jag inte spelar så mycket längre så har jag lite rörigt på avelsplanet, tänkte dock ändå hålla kvar dem flesta av mina hästar. Småpetar just nu i avel med att BLUPa några nya raser men alla mina gamla avlar är mer eller mindre döda eftersom mina hästar inte riktigt når upp till någon standard i spelet numera. Avlarna är ju liksom från 2015 där standard var 60-70 YP-stjärnor på en häst...Om ni äger en häst som jag fött upp så får ni gärna kontakta mig om du vill göra dig av med den ;)

Hannoveranare (Heart & Soul)

Sto: Heart, Winter, Felicity, Joyful

Hingst: Soul, Special, Snowden

Föl: 



PRE (American Candies)

Sto: Peanutbutter Cup, Almond Joy II, Almond Joy

Hingst: 

Föl:



PRE (Harry Potter)

Sto: Hedwig, Cho, Hermione, Minerva

Hingst: Albus, Ronald, Remus,

Föl: Xenophilius, Ollivander, Padma, Parvati


Shetlandsponny 

Sto: Mona

Hingst: Donnie

Föl:


Drumhorse (Drumhorse Disasters)

Sto: Monsoon

Hingst: Earthquake

Föl:


Äger också lite blandade samlingshästar av olika raser, brukar behålla dem som föl just because they cute. Har ex. Knabstrup, Argentinsk Criollo, Newfoundland osv. plus en gammal Tinker från mitt ännu äldre f.d konto HorseLover3000's avel från året då Tinkerrasen var ny :P Och så Temperance, det svarta fåret som jag inte riktigt vet vad jag gjorde med.