Om mig
Just nu spelar jag inte alls lika mycket som förut eftersom verkliga livet tar upp mer och mer tid. När jag spelar samlar jag mest på olika äpplen och gudomliga för att försöka vinna fler troféer. Jag försöker också driva ett ridcenter för Grand Prix-hästar, inackordera gärna era hästar där för att jag ska kunna hålla uppe prestigen och få de bästa fördelarna för inackorderade hästar. Mitt senaste projekt är mitt egna lag där jag ensam avlar på Selle français, dock alvar jag inte lika aktivt som tidigare eftersom tiden inte finns till.
Avel
Avlar med mitt egna lag, där jag satsar på Selle français. Ibland när jag har tid och lust avlar jag också på mina enhörningar, vilket tyvärr är mer och mer sällan. Har tänkt starta upp avel av lite fler raser men har inte bestämt mig för vilka det blir än. Tidigare har jag avlat hannoveranare under affixet "By Drop Dead".
Övrigt
Har en mängd föremål att sälja, bl.a. morfeus armar, akilles häl, nyx-paket, plutos pergament mm. så det är bara att skicka iväg ett meddelande om det är något specifikt som du söker. Ofta har jag även olika byten ute på bytesmarknaden.