Horse-3.jpg
 
 

Avel

Jag bedrev en seriös avelsverksamhet under affixet ✮ѕι∂єяє✮ med inriktning på rasen Hannoveranare med spelarna mirtai, Yassen, saint__anger, Ciina, samt Mabell. Jag har tagit en paus från avlandet och hobby spelar mest nu för tiden.

Regler:

  • Jag vill inte ha några tiggarmejl.
  • Skambud besvarar jag inte.
  • Vid eventuella byten så ressar du ALLTID först, detta för att undvika missförstånd.
  • Vill jag köpa en häst så letar jag själv reda på den.
  • Ett nej är ett nej.

 

Till försäljning inom en snar framtid:


  

 

Om mig

Jag är en tjej på 25 år som har ridit i 15 år och som älskar alla slags djur (kanske inte blodiglar och myggor dock). Mår ganska dåligt till vardags så hästar och möjligheten att få spela Howrse är rena terapin för mig. Jag spelar så ofta jag hinner och även om jag i nuläget inte har någon egen häst så umgås jag en hel del med andra som har det och får på den vägen möjlighet att vara i hästars närhet lite då och då.

Jag har nyligen flyttat till en större lägenhet en bit utanför Västerås som jag stormtrivs i, jag funderar på att skaffa hund igen men det får nog vänta ett tag till.






 
 


Säljes!!


Morfeus armar (För tillfället 0 st i lager) 1st för 2 pass


Skicka ett PM om du är intresserad av att köpa sm-föremål så kommer vi gemensamt fram till ett pris som passar oss båda!


Jag söker just nu:

- Titans utmaning 

- Morfeus armar

- Nyxpaketet


Skicka gärna ett pm om du är intresserad av att byta något av dessa föremål mot andra sm-föremål eller sälja något av dom för equus eller byta dom mot någon av mina hästar .



  pizap.com10.0965353883802890813601761722