Star-Stable-background-winter.jpg
 
 

Om mig

Hej! Kul att du hittat hit till min sida!
Jag är en tös från norr på 20 år som spelat Howrse från vad som känns som tidens begynnelse. Trots det så vet jag knappt själv vad jag håller på med :p

Förutom Howrse så spelar jag mycket WoW, SSO och lite andra småspel. Skicka gärna iväg ett meddelande så kan vi bli Bnet-kompisar också!

Ja, men tillbaka till dethär spelet..
Jag har alltid tyckt att det är kul och typ skönt att slippa tänka och klappa pixelhästar ett tag när det blir för mycket i världen runt om, så hamnade jag i både Howrse och Starstable.

Jag spelar, och har alltid spelat, väldigt casual. Har varken tiden, orken eller koncentrationsförmågan för att försöka prestera på topp i detta spel, men kul är det trots det! Min favvis är att avla på enhörningar, vilket är i stort sett det enda jag gör i spelet numera. Jag avlar mest på Paintenhörningar i mitt lag Ad Astra, men också Marwari och Rysk Donhäst.
 

Mitt spel

Jag avlar, som sagt, i stort sett enbart på enhörningar i spelet, lite alla möjliga raser, men jag har verkligen lyckats snöa in mig på Paintenhörningar. Förutom enhörningsaveln, som jag förövrigt har otrolig otur i för tillfället, så samlar jag såklart på GÄ/SÄ-pälsar samt VÄ. ..Och typ alla andra roliga pälsar som finns.

Numera har jag också ett lag, Ad Astra, som kör på paint-eh och jag tycker det är så roligt! Jag har i stort sett alltid spelat Howrse solo, men det är ju kul att spela tillsammans :D

Skulle ni vara intresserade av någon av mina enhörningar, eller vill ha ett föl/en bet från en särskild häst är det bara att höra av sig i PM så kan vi komma överens om ett rimligt pris tillsammans.

Jag vill också gärna köpa hästar med pälsar, och lite alla möjliga hästar som ni inte längre vill ha, skicka iväg ett PM så diskuterar vi fram ett pris där också!

Jag letar ALLTID efter dessa SM-föremål:
Hestias gåva
Morfeus Armar
Akilles häl
Afrodites tårar
Zeus blixt
Kronostimer
Filosofens sten

Har ni någon av dessa och känner att ni vill tjäna lite Equus eller byta mot något annat, hör av er till mig så kan vi lösa något!
 
 
Layout designed by u.usitalo code generated at howrseinfo.com