+ + + + + - + - + - + + + + +


Köper Pandoras Ask för 100'000e!

Behöver du hjälp med något i spelet?

Sen den nionde mars 2016 är jag moderator här på Howrse. Det innebär att jag har ett extra ansvar att hjälpa andra spelare samt se till att alla följer reglerna. Du är alltid välkommen att kontakta mig om du har frågor om spelet, har stött på ett problem eller behöver hjälp med ett mål eller liknande. Om du ska skicka in ett ärende till supporten och behöver hjälp med engelskan hjälper jag gärna med det också. Tveka inte, utan kontakta mig oavsett hur stort eller litet det är. Jag är inne flera gånger om dagen och svarar så fort jag kan. Om du inte fått svar inom 24 timmar får du gärna skicka ett till meddelande, så att jag inte missar din fråga.
Frågor om karma, pass och regler/regelbrott bör alltid tas med en moderator. Om man upptäcker ett regelbrott som inte går att anmäla via Rapportera Missbruk ska man också kontakta en moderator.

Jag rekommenderar att läsa följande sida: reglerna (som gäller allmänt på sidan). Jag vill även påminna om tre regler som jag har märkt att många missar:
1. Att ha flera konton på en server är strängt förbjudet.
2. Copyright. Det är alltid skaparen eller fotografen av en bild eller liknande som har rätten till den. Du måste alltid be om lov innan du använder den. Hittar du inte vems bild det är? Använd den inte!
3. Annonser och reklam är bara tillåtna på presentationen. Inte i hästnamn, PM, avataren eller något annat ställe. Du får alltså inte skriva att du säljer eller söker hästar, söker vänner, be om gåvor eller liknande på dessa ställen.

Om Mig & Min Avel

Jag är en 26-årig tjej som oftast kallas Jessie eller Jess här på Howrse. På min fritid hittar du mig förmodligen med näsan i en bok (gärna Stephen King), i simhallen eller framför datorn - upptagen med något forum eller Howrse.

Mitt främsta mål här på Howrse är att ha en egenuppfödd, bevingad enhörning av varje ras. De är mina favoriter och stoltheter här på Howrse. Sedan december 2017 har jag fört statistik över enhörningsfödslar, alltså hur många av fölen som mina enhörningsston föder och hur många av fölen som är enhörningar respektiva vanliga hästar. Det började med att jag tyckte att jag fick färre enhörningsföl än jag skulle ha (25% med VIP-fördelen), men sedan har jag fortsatt för att jag tycker det är roligt. Om någon är intresserad av mer siffror är det bara att PMa.
Jag har även en hobbyavel av Akhal-Teke som jag pysslar med när jag får tid över. Utöver detta samlar jag på troféer och avlar fram hästar som krävs för dom.
Jag vill inte vara med i något lag, varken som stödmedlem eller aktiv medlem.

Jag accepterar alla vänförfrågningar! Om jag inte accepterat har jag förmodligen missat vänförfrågan, i så fall får du gärna skicka ett PM

Dagliga mål

Jag hjälper gärna till med dagliga mål. Det är bara att skicka PM så hjälper jag så fort jag ser det. Om du behöver sälja en häst får du gärna reservera en häst direkt, och om du behöver få en gåva får du gärna skicka vänförfrågan samtidigt som PMet till mig.


Köp & Byte

Jag köper följande:
Föremål
Nyx-paket - Harmonipaket - 300'000e
Guldäpple - Titans - Gyllene Pläden - Hera - 200'000e
Ymnighetshorn - 150'000e
Helios Stråle - 70'000e
Medusas Blod - Zeus Blixt - 50'000e
Apollos Lyra - 25'000e

Föremål byts endast genom bytesplatsen. Jag kan såklart även byta mot andra föremål.

Hästar
SÄ-häst - 250'000e
Begränsad GÄ - 200'000e
Obegränsad GÄ - 150'000e

Kan ibland vara intresserad av annat, så det skadar aldrig att PMa även om det inte står på listan. Priset på hästar tillsalu kan alltid diskuteras, jag vill dock inte att du ber om mitt lägsta pris eftersom jag tycker det är respektlöst. Kom med ett bud istället!