Hejhej

Jag har haft Howrse ett tag nu och känner att det är dags för en ny presentation. Orkar dessvärre inte göra en ny för tillfället då livet är stressigt och jag bara skjuter upp allt till mitt sabbatsår. 

Går just nu sista året natur-natur på en kommunal skola inne i lund och tar studenten nu i juni 2024 (!!!) sen ska jag tåga runt lite i Europa och därför lär jag inte vara superaktiv förrän vi befinner oss i typ Augusti eller sommaren är över. Sen finns det också planer till att bege sig till Argentina mellan oktober och december, så egentligen lär jag inte vara aktiv förräns julen är över. Och då är man plötsligt 20 år och kanske förväntas ta ansvar. 

Har ingen aning om vad jag vill läsa sen efter mitt sabbatsår då jag inte riktigt har några egna intressen (sorgligt men sant). Det ända jag vet är att jag absolut vill läsa vidare på universitet sen. Tar jättegärna emot inspiration om någon här pluggar för tillfället och har något att säga om sitt val. Annars lär jag söka in på läkarlinjen eller går och bli ingenjör, för det är vad vännerna ska hitta på... 
d8183e948e6d05a3b3fc6e36a4b97d1a_v1574161839.png

Om du har letterboxd snälla låt oss bli vänner! Och detsamma gäller om du spelar schack!


Mars 2024