Jag är en tjej på 32 vintrar som återkommit till spelet efter en lång paus. Behövde göra något annat då jag spenderade för mycket tid och pengar. Nu försöker jag vara någorlunda aktiv utan att det blir överdrivet. Annars så gillar jag möjligheten att avla hästar och träna dem.

 På mitt förra konto så avlade jag en massa olika raser. Kommer dock ihåg att jag var mest inriktad på Arabiska fullblod. Nu så avlar jag mest på Frieser enhörningar och Arab enhörningar. Det kanske går långsamt men det går bra :)
Just nu avlar jag mest på Enhörningar av raserna Arabiskt Fullblod och Frieser. Jag gillar att avla enhörningar då det är mer spännande eftersom chansen att få horn är så pass liten.

Har tidigare avlat i ett frieser lag med affixet  Bʟᴀᴄᴋ Uɴɪᴄᴏʀɴ . Jag gick ur detta eftersom jag verkade vara den enda som faktiskt avlade.Numera heter mina frieserar ƝЄƇƦƠMƛƝƇЄƦ. Detta har då med Svart magi att göra och får inte förknippas med Nekrofil.

Mina araber heter  Magical Beauties  och har alltid varit en favorit ras. Älskar deras utseende och temperament.

Jag är alltid villig att hjälpa andra så om du vill ha en betäckning från någon av mina hästar så tveka inte att skicka ett pm
Just nu har jag inga hästar ute på försäljning men är du intresserad av någon/några så skicka ett pm. Kanske kan vi komma överens om ett pris 
Info kommer
Bästa sättet att kontakta mig är via ett pm. Jag svarar alltid så fort jag kan. 

Här händer det inte mycket