Jag är en tjej på 22, snart 23 vintrar, som för tillfället studerar till lågstadielärare och jobbar som hundinstruktör.  Jag är utbildad och certifierad hundinstruktör samt hooperinstruktör. Har två egna hundar, kooikern Iness på 5 år och labben Goji på 3 år. Tränar främst rally, hoopers och nosework. Utöver hundlivet läser jag gärna en bra bok (fantasy), fipplar med växter eller mitt akvarium eller gör nån god mat eller liknande. Är alltså sån som gärna fixar och donar hemma i hemmet. 3 ord som beskriver mig är lugn, djurnörd, hemmakär :)
Jag glömmer av att logga in här, så är inne väldigt sällan. Vet inte när jag tog hand om hästarna sist haha! Funderar på att rensa massor och satsa på högkvalitativa hästar, men osäker på om jag har motivation till det just nu. Någon gång kanske. Tills dess är jag mest inne för att hålla igång ridcentret.

Jag är som sagt inne sällan, men har du något på hjärtat går det fint att skriva ett meddelande. Spelar även Starstable, med flera konton på olika servrar så där kan vi också spela om du skulle vilja. Undrar du något så hojta! :)