Mitt Howrse:
I Howrse så är jag med i laget PEARL Lustiano och vi avlar Lustianosar på den bästa nivån, tycker jag ;)

Jag avlar även lite smått på Friesrar, och enhörningar! :D <3

_

Jag försöker skicka in lite grejor till SP och ska försöka med det, det är så roligt! Också så tjänar man ju pass på det..

Du får gärna PM:a mig om du är intresserad av nån av mina hästar, men acceptera ett nej ;)

Jag har även de flesta SM-föremål om du skulle vela byta nåt ;)

Jag söker:
x2 Afrodites Tårar - Jag ger 1 pass.

x2 Fruktbarhetstrollspön - Jag ger 1 pass.

x1 Morfeus Armar - Jag ger 2 pass / 1 pass + 50k eq.

1x Filosofens Sten - Jag ger 1 pass + 40k eq.

Just nu så söker jag även en GrPr häst! Den ska placera sig i 1-3 plats, den skall också tränad och 100 bluppad just. Jag ger 8 pass + equus, och SM. Hör mer än gärna av dig! 

__

Söker även hästar med GÄ och SÄ! Kan ge mellan 1+ pass till 20000 eq - 300k eq.

Om du har nåt du vill sälja så skicka helt enkelt PM, men ibland så säger jag somsagt nej.

Jag säljer väl det mesta SM själv, antar jag :*D

Jag ÅP-letar gärna hos dig! 100 hästar för 1 pass. PM :D

_
Mitt ridcenter; Silverglades Ridcenter satsar jag förfullt på just nu då jag skulle vela köpa VIP-medlemskap nästa månad. (Jag vill att det ska vara i top 50.)


Om mig i verkliga livet:
Hejsan, svejsan!
Jag bakom skärmen AlvaP är en 11-årig tjej från nån stans i universum ;) Men var lugn, det betyder inte att jag är en utomjordning. (xD)

På fritiden gillar jag att friidrotta. Mina "roligaste"/bästa grenar är 60m, längdhopp. Jag kan även sprina såhär sträckor som 200, 400 och 600. I längdhopp är mitt rekord 4m12cm, ( på tävling 4m03cm och i 60m är jag inte "lika" bra då mitt rekord är 9,44! Jag gillar även hästar såklart, quarterhästar är min favorit <3

Jag gillar även att rita och skriva små sagor/noveller.

Denna layout gjorde sally03 till mig, TAACK <3<3<3

Jag ska tacka sally03 för att hon finns också!!1 xD ;3 <3

Här skriver jag om övrigt, helt enkelt :D

Jag gör gärna layouts och avatarer till dig! Jag kan koda lite smått, sally03 lärde mig! Layouten här nedan har jag gjort, den är lite liten, idk varför... xD

Men jag lär mig :D PMa gärna mig och fråga gärna vän, söker alltid vänner till event,

- Du hjälper mig, Jag hjälper dig.

Tänkte ha ett lotteri/en tävling!

Hur går det till? Varje dag i en veckor kommer jag dra 2 gånger. Två personer kommer alltså vinna/dag. Priserna läser du nedan och lotteriet startar när det når fem anmäla. Anmäl dig genom att PM:a mig, så kriget jag upp dig. Kommer även skriva vinnarna fr olika dagarna under här, men här är priserna:

Dag 1: pris 1: Medusas blod. Pris 2: Filotes klapp

Dag 2: pris 1: 10 000eq. Pris 2: Poseidonpaketet

Dag 3: pris 1: x2 pandoras ask. Pris 2: x2 Krösus Gåva

Dag 4: pris 1:x1 Ungdomens vatten. Pris 2: x1 Helios Stråle

Dag 5:  pris 1:25 000 equus. Pris 2: x1 Zeus blixt

Dag 6: pris 1. 50 000 equus. Pris 2: ett valfritt SM föremål (av det jag har) Har det mesta!


Det var priserna. Du kommer kunna anmäla dig under tiden lottningen börjat, det kan alltså vara mer än 5 anmälda. Jag kommer varje dag skicka ut 2 "brev" till alla anmälda och berätta vem dom vunnit. OBS: Jag kan inte byta hur många gånger som helst på "Utbyte av föremål" och inte heller ge bort hur mycket som helst per vecka,  det kan hända att om du skulle vinna ett SM pris så får du vänta några veckor/nån vecka innan du får ditt pris! Så sprid vidare denna tävling nu, hade vart roligt om den kunde starta då snabbt som möjligt ;)


 Hehe.. Den här layouten har jag kodat och gjort själv... Men texten hamnar visst utanför - jag får öva , helt enkelt... Inte bra kodat alls.
Haha, älskar hur jag två år sedan nu äntligen skriver på min presentation igen XD Aja. Jag kan skriva lite här! Jag är inte särskilt aktiv här på Howrse längre, men brukar logga in lite varje dag och skriva med vänner och kanske ta hand om ridcentret, eller delta i något event! :) men du får mer än gärna slänga iväg ett litet meddelande till mig, det är ju bara jättekul! Irl är jag en trettonårig tjej som gärna spelar SSO en hel del tid och hänger en del på friidrottsbanan! Det var lite kort, haha! Men orkar inte ta bort resten och ändra massa just nu.. haha! 568c3842c2bcbdd03b18b49a3284e7d5.pnga4bc962b6472bd3fac0f915a0ff0c336.png