Om mig
Jag är en tjej på 17 höstar och har funnits på detta spelet sedan 2015 men gick då under mitt vanliga namn vilket jag inte ville ha kvar. År 2016 vände jag blad och startade detta kontot. Just nu har jag tagit en liten paus från spelet men loggar in någon gång ibland.
Köp & Sälj
Jag säljer för tillfället inte så mycket men om ni är intresserade av en häst så får ni gärna höra av er till mig så kan vi diskutera priser. Jag köper heller inte så mycket men ibland köper jag DÄ, SÄ och eventuellt GÄ (Har länkat till en bild på vilket SÄ jag främst söker). Köper alltid hästar för 2000 eq eller lägre så det är bara att ressa och skicka pm.
Lag
För tillfället avlar jag inte i något lag men tidigare avlade jag  i Aηgєℓѕ Lσνє. Jag känner att jag varken har tid eller motivation för att vara med i något lag just nu.
Övrigt
Jag har alltid älskat djur och framför allt hästar. Gick på ridskola när jag var yngre men äger nu världens bästa ponny. Jag gillar allt som har med hästar att göra men mitt hjärta brinner lite extra för terräng och det är även där min lilla tjej trivs som bäst. Gillar också att läsa och skriva men har för tillfället inte så mycket tid till det som jag hade önskat. 
Stort tack till Adore som tog sig tiden att göra denna fina layouten till mig!
Söker speciellt den här SÄ:n Peace