Lag: Just nu är jag med i 2 lag, Image of hour och mumindalen.                 Image of hour: Här avlar på hannoveranare och siktar mot toppen! Vi söker just nu aktiva medlemmar! Är du intresserad går de bra att skicka ett pm till Elsa06 eller Mona12!          mumindalen: Hobbyavlar på finska kallblod! 
Om mig!: Jag är en 17 årig tjej som sitter och spelar när jag har tid på min fritid! I övrigt läser jag naturvetenskap på gymnasiet och hjälper till i 2 stall! O gör jag inte de så tar jag hand om mina 4 hästar, mina 2 kaniner och min lilla hund!  
 Köp och Sälj!                    Jag köper alla hästar oavsett ras ålder eller kön! Beroende på vad de är för häst och vad den har gp beror på priset! Åp-hästar köper jag för normalpriset! 100 för 112 pass alt 1000 eq st!  Säljer:Jag säljer alla mina hästar om de är rätt pris! I övrigt så säljer och kan ta emot bokningar på de jag avlar!                         Åsnor: 10 pass st(Oavsett kön,färg eller ålder!        Islandshästar; 5 pass st(vid köp av flera eller 10 pass st     Åp-letare: 100 för 112 eller 1000 eq st!             
Avel: Just nu avlar jag aktivt ensam. I min ensamma avel så avlar jag på Åsnor, åp-hästar, Lussar och Islandshästar! Jag avlar upp inför försäljning med blandad gp. Islandshästarna är mer hobby avel och brukar ligga på ca 2000-7000gp. Åsnorna är lite mer hobby. Lussarna har jag lagt mycket tid på men nu gått ner till hobby avel där också, Dem brukar ligga på ca 14000-14500 gp. Åp-hästarna är blandad gp, finns både blandraser och renrasiga!