Maja

Om mig* 

Hejsan! Mitt namn är Maja och jag är en av Howrse's yngre spelare. Jag håller även på med hästar utanför spelet och rider på nationell nivå i dressyr med min ponny som heter Champus de Luxe. Jag är en mycket glad tjej för det mesta och känner man mig så vet man att jag står vid din sida under alla lägen och i alla väder. Jag uppfattas ofta i verkligheten som lite dryg och mallig, detta tror jag beror på min extroverta och åsiktsfulla karaktär. Jag är världens nallebjörn med dem jag bryr mig om. Jag är extremt social av mig så om man vill ha någon att prata med är det bara att skicka iväg ett meddelande.

Avel*

Jag avlar i dagsläget endast lusitanos privat, de flesta är till salu. Jag har många framtida/nuvarande gp lussar som är till salu. Dessa har inga fasta priser och kommer inte att läggas ut till försäljning, man är därför varmt välkommen att lägga ett bud. Jag har även ett gäng fina shettisar och connemaror som dock inte är egenuppfödda men som även dem är till salu för rätt pris, alla mina hästar är till salu för rätt pris men dem ligger sällan ute till försäljning då jag vill se intresset som finns på mina hästar. OBS! Lägg ett rimligt bud är du snäll, jag accepterar inga skambud.

Försäljning/Inköp av hästar*

Som jag skrev i tidigare text är alla mina hästar till salu för rätt pris, så du är välkommen att lägga ett bud. Jag själv är i dagsläget endast intresserad av framtida gp lussar (9000 genetik+) dessa är jag villiga att lägga upp till 150 pass och 500.000 equus på. Jag köper även in skräphästar för upp till 2500 e/häst, det är bara att ressa så köper jag så fort jag kan. TILLFÄLLIGT: intresserad av paketpris på specifik hästras till häst-trofeerna

Föremål*

Har jag något föremål jag vill bli av med så läggs dessa ut på försäljning, jag accepterar inga bud på föremålen. Jag själv däremot är i ständigt behov av nya föremål men då jag tyvärr är en av de fattigare spelare så har jag ofta inte mycket att lägga på föremål. Har du många utav ett föremål? Perfekt! Här är några föremål jag alltid söker för rätt pris.

Morfeus Armar* Det femte elementet* Filosofens sten* Medusas blod* Poseidonpaket*

εργάτες τόξο*

εργάτες τόξο är mitt affix för mina högklassiga lusitanos, det finns allt i genetik från 7700-9000 och många av dem har förutsättningarna att plocka rosetter. I nuläget avlar jag på för fullt och hästarna ökar i genetik stadigt, så vill du ha en riktigt fin häst som vinner det mesta rekommenderar jag att kika in mitt affix. Jag lägger sällan ut dessa hästar till  salu och de som läggs ut är avlels-stona som nått 30 år och som jag ej har användning för. MEN, alla hästar från mitt affix är till salu rimliga priser, här är vad jag brukar att lägga för priser på mina fina hästisar.

100.000-500.000 equus
40-150 pass