Inte så jätteaktiv cx


KÖPER JÄTTEGÄRNA SKRÄPHÄSTAR! PM:A!
 Har du en häst du ändå tänkte skicka till frizonen? Jag köper den! Skicka bara ett pm så fixar vi det! Ålder, färg, färdigheter osv spelar ingen roll, men jag vill ha den för ett rimligt pris!

Pm:a om det är någon av mina hästar du vill köpa. Nästan alla mina hästar är till salu för rätt pris. Alla i stuteriet "Soptippen" kan jag sälja för vad som helst.

Avlar just nu mest på lussar, är det någon av dom du vill köpa så pm:a, typ alla är till salu för rätt pris!! Inga skambud!

Inga hästar från stuteriet "Färg" är till salu! Har de endast för att ha färgtrofén. Kan dock tänka mig att byta, om båda hästarna har samma färg. (t.ex du vill ha hästen Sockan, som är brun, för att den har bättre färdigheter än din bruna shettis, så är jag helt villig att byta! Eftersom jag endast har de för att få färgtrofén spelar inte ålder, egenskaper mm ingen roll). Har du ingen häst att byta med? Kontakta mig i alla fall, jag kanske hittar någon annan till salu som jag kan köpa.  


Mina affix: 
ℓυѕѕαя σƒ zєℓ∂ιzzz - min största avel, lusitianos. Här finns alla mina egenavlade lussar.

υηι¢σяη σƒ zєℓ∂ιzzz - har aldrig riktigt varit intresserad av enhörningar, så i detta affix finns det typ inga hästar. Men är tänkt att vara affix för mina egenavlade enhörningar.

ѕнєttιѕ σƒ zєℓ∂ιzzz - avlade mycket på shetlandsponnyer förut, gör dock ej det längre.

нσяѕє σƒ zєℓ∂ιzzz - alla mina egenavlade hästar (förutom de jag har ett annat affix för). Blandade raser och egenskaper.

ιѕιѕ σƒ zєℓ∂ιzzz - avlade en del på islandshästar förut, dock inget jag gör nu, men här finns de sammlade.

gυ∂σмℓιg σƒ zєℓ∂ιzzz - mina gudomliga hästar, kanske inte så många men då jag inte är en jätteaktiv spelare har jag aldrig riktigt förstått detta med gudomliga och hur man får dem.

Besök gärna mitt ridcenter Zebra Ztables! 

TILL SALU: 

(klicka på namnet för att komma till 'till salu sidan') 

inga hästar till salu just nu :)


Wow du lyckades läsa ända ner hit :o ha en bra dag o sköt om dig<3