omspelet.png
  Jag loggar in i grund och botten varje dag, men min aktivitet på spelet varierar mycket. Det finns väl dagar då man inte orkar med ett webbläsarspel.
  Oftast tar jag hand om mina speciella hästar, klarar de dagliga målen, deltar i event och tar hand om mitt ridcenter. Periodvis ÅP-letar jag och hobbyavlar på islandshästar. Just nu äger jag spelets näst bästa islänningar.
  Jag tar emot alla vänförfrågningar och hjälper gärna under event. Jag kan också hjälpa till med de dagliga målen, det är bara att skicka ett meddelande.
  Ingen utav mina hästar ska säljas om den inte redan ligger ute på försäljningarna. Jag vill för tillfället inte gå med i ett lag.

ommig.png
  Jag är en nordfransk kille på tjugotre höstar som läser språk på universitetet. Jag vill gärna jobba som översättare i framtiden och översätter redan små saker då och då som hobby.
  Jag har ett stort intresse för musik, litteratur, filosofi, generellt sett konst. Bland mina favoritmusikgenrer så finns det black metal, post–rock, doom metal, post–metal, såväl som dark ambient. När det gäller litteratur så gillar jag symbolism, filosofisk pessimism, absurdism, cosmicism, surrealism, naturalism och dekadenterna.
  Ett annat intresse jag har är paleontologi och dinosaurier. När jag hinner och orkar spelar jag förresten på The Isle (Evrima).
  Jag är en väldigt lugn människa. Jag kanske till och med är apatisk. Har nästan alltid noll social energi, men uppskattar ändå att prata lite så tveka inte att höra av er om ni vill chatta.