Hej och välkomna till min profil

Jag är 23 år och har ridit kontinuerligt sedan 2007 så hästintresset är en stor del av mitt liv

Jag spelade Howrse för väldigt länge sen, typ 2009, och höll på i några år under användarnamnet Milly, men intresset och tiden försvann och mitt konto togs bort. Nu har jag hittat tillbaka och det är väldigt mycket som har förändrats! Största ändringarna är väl designen och att alla hästar ser annorlunda ut. Trots att jag inte har särskilt mycket tid nu heller så försöker jag att logga in då och då.

Jag kommer nog att hålla på med lite allt möjligt och göra vad jag känner för!

Min Lusitano avel:
Nu har jag dragit igång och har börjat att avla på mina ston bl.a. Precious Valencia och Onyx Darcie. Deras avkommor kommer att döpas till något med Precious ... respektive Onyx... och jag hoppas på att alla får behålla det efter att jag har sålt så att man ser ett tydligt mönster och vilket sto fölet kommer ifrån. Mitt affix för egenuppfödda Lusitanos kommer att vara Lusitano by Thalia då alla föl, från olika ston, ska ha samma. Till de som köper mina föl hoppas jag att ni tycker om namnen jag ger dem och respekterar min lilla idé50585be4e3159a71c874c590d2ba12ec.png Har ni någon egen idé vad det fölet ni vill köpa ska heta får ni gärna höra av er, det uppskattar jag väldigt mycket, så länge man kan sätta Precious/Onyx framför.

> Vecka 32 kommer jag att vara helt inaktiv här då jag är en del av kommunikation och media gruppen för SM i hoppning! Det ska bli superkul och vi har redan jobbat i några månader med marknadsföring :) Har ni frågor kring SM är det bara att höra av er och ni får gärna följa vår instagram: skogslottenstävlingar ! <

//Thalia