Kalle heter jag, är 29 år och bor i Småland. Hittade hit till Howrse genom tjejens syster, Devvan94. Tack Zandra! Jag är en helt onormal kille med både Aspergers och ADHD, har lätt till skratt och umgås mestadels med min flickvän och hennes underbara unge! Vi har även en Chihuahua som kallas Mint och en galen katt som kallas Gangster, I stallet står Fullblodet "Bullen" och Appaloosan Tarcik som tjejen gärna hoppar på fritiden medans jag står och tittar på med skräck i kroppen, tänk om hon ramlar... Själv tycker jag om att tatuera på fritiden, sitta vid datorn m.m
Köper Pass för 300,000 Equus Köper Passisar för 200,000 Equus Säljer EH sto för 1pass / 2passisar Säljer INGA laghästar förutom Valacker! (fråga inte om bets).

ÅPletar, Bluppar, Fölar, Betäcker, GrPrTränar, Namnger m.m för Pass/Passisar! 
Sysslar mestadels med Lusitano, Hannoveranare, Enhörningar och Appaloosor! Är medlem i Topplaget Jumping Angels som är ett Hannoveranare lag skapat av min flickvän Zakkie och jag är med på ett hörn där med! Är också medlem i Lusitano laget "Forna Stridshästen!!!" där vi gör stor framgång mot Lussetoppen också!

KlappLänkar!

wXpIWy6.pngwXpIWy6.pngwXpIWy6.pngwXpIWy6.pngwXpIWy6.png


MCvc1bl.pngMCvc1bl.pngMCvc1bl.pngMCvc1bl.pngMCvc1bl.png

QBJqIAM.png
Kopiera inte vidare, tack.