Jag köper gärna in hästar som är av raserna Holsteiner, Frieser, Paint Horse och Lusitano. För att öka mitt intresse för ett köp, ska hästen helst ha bra GP och färdigheter.

Kan eventuellt vara intresserad av gudomliga hästar men bara till ett rättvist pris.

ღ Föremål
Sökes:
Hestias gåva (ej akuellt)
5:e elementet (byte eller equus)
NYX-paket (byte eller equus)
Harmonipaket (byte eller equus)
Bonuspaket (byte eller equus)
Herapaket (byte eller equus)

ღ Hästar
Sökes:
Ädelstenshästar (har redan Diamant)

Alla hästar som ligger ute på försäljning finns i stuteriet ''Hästar till salu''. Det kommer först och främst vara hästar från egen uppfödning men även försäljning av inköpta hästar.
Stall Skogskullen är ett ridcenter som erbjuder bra foder, utrustning mm. för att din häst ska trivas så bra som möjligt.

Det kommer att finnas tre olika storlekar på boxar och inom kort kommer alla boxtyper att ha vattentråg och dusch. Mer info om boxarna finns på ridcentrets sida!

Tävlingarna är i full gång så gå in på den tävlingen som du vill anmäla din häst i och skrolla ner tills du hittar sökfältet ''hitta ett ridcenters tävling'' och skriv in Stall Skogskullen! Lycka till och må bästa häst vinna! :D
Hos mig hittar du främst hästar av raserna Lusitano, Haflinger och Arabiskt fullblod.

Övriga raser är mest spontana uppfödningar/ inköp!

Här bedrivs:
40% samling av gudomliga/vildhästar
40% samling av SÄ:n
10% egen uppfödning
10% övrig avel
100% ärligt spelande

Skicka PM på din beställning av häst där önskemål (t.ex. bonusar, namn osv) och ditt pris ska stå med. Alla beställningar kommer vara förhandlingsbara och jag ska försöka svara så fort som möjligt.

Är du intresserad av att gå med i ett lag som blupar aktivt, har en bra laganda och siktar mot nya mål så tveka inte att höra av dig!

Här kommer kan du läsa lite om några av de gudomliga hästarna som jag äger.


ღ Xanthos
Detta är en gudomlig häst som kan ge en tursam spelare ett ymnighetshorn genom att klappa honom. Om turen inte är framme, får man 10% energi på den senaste födda hästen i stallet. Klicka gärna här och här om du vill prova lyckan på mina hästar!

ღ Krösus
Denna fantastiska häst producerar pengar (equus) istället för spillning. Han ger även sin ägare ett pass den 13:e varje månad men bara om ägaren har varit inloggad dagen innan.

ღ Osiris
Även denna häst är har sina fördelar för den som äger honom. Varje dag som ägaren loggar in för att ta hand om alla sina hästar så är denna verkligen speciell. Det är nämligen så att han erbjuder en skatt som kan bestå av en diamant, equus eller färdighetspoäng som man kan tilldela till hästens färdigheter så som man själv vill. En levande skattkammare!

ღ Diamant
Denna skönheten är en ädelstenshäst vars färdigheten kan ökas genom att använda diamanter och kan endast visas för spelare som har fött fram alla andra ädelstenshästar på sitt konto.

ღ Dagda
Som många vet så är detta en av de keltiska hästarna här på Howrse och det som är fantastiskt ang. denna häst är att om man använder deras spådomskrafter varje dag kan man hitta alla ogamiska bokstäver till deras profetia och när profetian är uppfylld kan spelaren (ägaren) få en Pandoras ark, en Artemis pil eller 5 000 equus.

Fler gudomliga hästar hittar du under fliken ``Gudomliga´´.


ღ Info
Är en hästtokig tjej, 24 år gammal och har precis startat igång med Howrse igen efter en väldigt lång tid så jag är inte ny utan har bara börjat om eftersom jag har saknat detta spelat och alla vänner. Jag finns även på Star Stable under namnet Andreyna
Riverbard.

Ang. vänförfrågningar kommer jag
att acceptera alla och jag är en rättvis person. Jag behandlar alla så som
jag själv vill bli behandlad osv. och om någon är kaxig/tykig kommer  den personen få en varning. Hjälper inte
det får personen ta konsekvenserna.

ღ Gratulationer
Alla som hamnar på jämt hundratal får en gåva av mig (t.ex. 100, 200 osv).
Självklart gratulerar jag dig tillbaka!
100: Parey
200: LUIZE'Z
300: Twiiny
400: Llama103
500: Lisbet Larsson
600: ängla
700: Vιℓdвℓoммα
800: Brown eagle
900: Jonathan Ericsson
1000: Ropilozi
1100: M.å.n.s.t.e.n
1200: Llama103
1300:
1400:
1500:
1600:
1700:
1800:
1900:
2000:

ღ Grafik
Är du möjligtvis intresserad av en layout till din sida, ditt ridcenter eller kanske en avatar, då bör du ta kontakt med alma0123456. Hon hjälper gärna till med att få fram en fin layout efter dina önskemål och idéer. She is amazing!

Om det är något mer som du undrar över, är det bara att höra av sig så ska jag kunna svara så gott som jag kan på dina frågor.


Ha det gött! :)

Besöksräknare
quotesquotes