Hej och välkomna till min sida!

your-lusitano-horse.jpg

Ytterst sällan aktiv numera. 


Sökes renrasig Irish Hunter hingst eller sto med Gp över 3000. Betalar bra för rätt häst!


Lite om Emma: 
Ja, som ni kanske redan har listat ut så heter jag Emma. Jag är en 21 årig tjej som bor i Östergötlands urskogar, skämt åsido. Här bor jag med min sambo som är 4 år äldre än mig. Ett av mina största intressen är djur, jag har tre katter Doris, Hera och Vera och en Shetland sheepdog som heter Freya. Ett annat intresse som tar upp mycket tid är mitt bilintresse, jag har 3 egna bilar. Mitt bilintresse tar upp mycket tid tillsammans med att umgås med vänner, i och med att i princip alla mina kompisar gillar bilar också, så det blir mycket bilträffar under sommarhelger. 

* Mina mål i spelet: 
Mitt främsta mål i spelet just nu är att födda upp alla hästar själv till färgsamlingen för alla spelets raser. Detta kommer jag göra i långsam takt då jag har börjat tröttna på att spela. Slutat föda upp Lusitanos som tidigare var min huvudras. 
Fråga gärna om det är någon särskild färg på häst du söker. Det går nästan alltid att lösa annars kan jag höra av mig när jag får in färgen. :)

* Mina raser:
Just nu SLUTAT föder jag upp mestadels Lusitanos och Irish Hunters. Föder alltså inte upp hästar för försäljning med gällande gp längre, dock kommer jag fortsätta avla och sälja hästar lite smått. Jag föder enbart upp renrasiga hästar, det händer någon enstaka gång att det går lite för fort när man ska betäcka och att det då blir miss med vilken ras man betäcker med men inget jag avsiktligt avlar. Jag köper inte heller blandrashästar. 

* Försäljning/Inköp:
Jag säljer de flesta av mina hästar. Hittar du en häst som intresserar dig är det bara att hojta till så kan vi gemensamt komma fram till ett pris som passar både dig och mig. Jag är inte omöjlig att göra affärer med så var inte rädd för att fråga. ALLA mina hästar som är till salu säljes ALLTID med prutmån. 

Ridcenter: 
Jag har även ett mindre ridcenter som heter Emma´s ridcenter som är beläget i skogen. Här finns det 62 boxar i storleken 3" med linbädd. Samtliga boxar har dusch och vattentråg. Förutom detta erbjuds även 3" sadlar och träns, 1" luva, benskydd och schabrak. I matväg finns hö, havre, morötter och sörp. Mitt pris är 20 equus om dagen och inackorderingstiden är 3 - 60 dagar.