Hej! Jag heter Moa och lever i Södra Stockholm med min familj, pojkvän och hund, en liten mops :). Jag måste verkligen ge all min credit till Thea (Wilda3), som är så sjukt grym på att göra layouts. Om ni någonsin behöver hjälp med en så kontakta henne!
På fritiden tränar jag ganska så mycket, umgås med kompisar, pojkvän och min hund :D. Jag går i 3an på gymnasiet där jag går linjen samhälle beteende.
Jag extrajobbar även och sommarjobbar hos Clas Ohlson, där jag stormtrivs! Jag har ridit i väldigt många år, det har dock blivit ett litet uppehåll nu men det ska snart tas igen! ;)
Jag är ursprungligen från Norrland och jag blir 18 år i november. På howrse loggar jag oftast in dagligen och tycker det är väldigt mysigt, jag spelade det för många år sen också, där mitt konto  men har tagit upp spelandet igen! Jag gick tidigare vid namnet "Alis00", men eftersom att jag älskar svarta pantrar så bestämde jag mig för att byta till det namnet jag har nu istället. Jag spelar även Star Stable lite till och från på servern Ice Cream Jungle där jag heter Moa Pearllove! Jag accepterar oftast alla vänförfrågningar och om ni har någon fråga eller bara vill skriva av er får ni jättegärna skicka ett meddelande :)!.
Min egna avel består mest utav shettisar, så gott som hinns med utöver lagspelandet :D. Avlar själv lite till och från på lussar under affixet "Black Panther´s" men då jag är med i lusselaget så har det liksom hamnat lite åt sidan. Jag försöker även att samla på mig så många gudomliga som möjligt under eventen som kommer och går.
Just nu tillhör jag några härliga lag där jag stormtrivs. ᙏᙀᑎᗩᘜᕼI: Där jag och några helt underbara tjejer bluppar på spelets bästa Akhal-Teke och innehar måndagens cutting i Grand Prix, om ni vill ha någon placering är det bara att meddela någon medlem i laget. Aηgєℓѕ Lσνє: Där jag och mina härliga lagmedlemmar avlar på fina Lusitanos. Lσчαl Uиιcσяи: Mitt egna lilla lag, där vi avlar på Kerry Bog enhörningar! ᴀᴠᴏs': Där vi hobbyavlar på Rysk Donhäst, med supergulliga personer. ʟᴜᴍɪèʀᴇ ᴅᴇ ᴛᴏᴜʀɴᴇsᴏʟ: Där vi satsar på den nya rasen Selle franįais med förhoppningar att vara i toppen för rasen Selle franįais! Tillslut är jag med i några åp-letar lag, där vårat motto är att få fram så många hästar som möjligt och samla åp genom dem.
Jag är alltid ute efter åp-hästar, om du har någon häst som du tänkt skicka till frizonen eller sälja så får du jättegärna reservera den till mig för 2500 eq, så köper jag den såfort jag kan :D. Säljer alla möjliga olika SM-föremål och de flesta hästar till ett rimligt pris, släng iväg ett meddelande så kan vi komma överens om något. Jag kan oxå tänka mig att köpa akilles häl, 3 för 1 pass eller för 2 passisar. GÄ, harmonipaket osv. Eventuellt byta något sm till ett annat. .