MILLIK SIDA                                                                 
Gratulerar alla som gratulerar mig. :D

Spelat howrse sen 2014 men mitt konto raderades tyvärr. Kan fixa betäckningar för bra priser, kontakta mig. Har en renrasig TW, en gaia avkomma. Har även min isis som är öppen för betäckning. Har ni en fin avelshingst (islandshingst) är det bara att reservera en betäckning åt mitt sto, Aina.

Jag älskar att ha brevvänner eller när folk skriver till mig så fritt fram o skriva PM haha. xD

Godnatt Baloo, vi ses på andra sidan, inte nu men sen. 
MY BESTFRIEND 2010-2018

Jag kanske inte har en miljon hästar, men jag har hästar med ett hjärta av guld, och det är viktigast för mig. 


Här har ni en lista på mina underbara avkommor här på gården:

 Dancing With Demons: Daimon är en hingst på 4 år som är öppen för betäckning. Han är en Gaia avkomma. Daimon rids nästan inte då jag inte har tid att träna honom så han får mest gå på utställningar med min vän allovera. :) Daimon har fått flytta till Ow då han inte trivdes här hos mig. Jag är inte insatt i western ridning och Daimon var en westernhäst. Det ledde till att vi började gå på utställningar och träna frihetsdressyr och det tyckte han inte om, eftersom han är en het häst med mycket kapacitet så fick han flytta till Ow.

Sigurdís (Nu kallad Sefja): Ett stoföl på några dagar. Hon är busig men fortfarande lite vinglig.  Hennes fina mamma Litlamin tar det lungt och de får gå i en egen liten hage, men snart är det sommarbete så jag ska se efter lite hur jag ska göra då. :D Sefja är nu såld till Folktro och hon klarar sig fint. :)

Sailor Moon: Sailor Moon som hon då hette när hon fanns här på gården är såld till snyggboy03. Hon har fått byta ägare lite då hon inte trivdes här hos mig och jag ville erbjuda henne ett bättre hem, hon såldes kort därefter till quian ( som ni kanske hörttalas om) och sen sålde quian henne till snyggboy03. Där får hon gå med sina andra hästkompisar. :) Jag saknar henne otroligt mycket men jag är ganska säker på att hon har det bra där hon är nu. <3

Assa: Assa är nykommen till gården och är efter min avelshingst Demantur. Hon är ett busigt stoföl och är förvånansvärt väldigt tam, hon är alltså inte skygg eller någonting och hon funkar redan med grimma på.

Vandill: Vandill är en 3åring efter mitt sto Aina. Det har gått väldigt bra med honom. Han utvecklades snabbt, och träninge blev klar bara efter några månader.

Vogur: Mitt lilla föl Vogur är Vandills lillebror. De har samma mamma och pappa. Vogur är väldigt busig och han ska troligen säljas. Vid intresse kontakta mig. :)

Habanainar: Habbe är helbror med Vogur, och Vandill. Habanainar är en blandning av namnen Habanero och Aina. Habbe är ett busigt litet föl med mycket vilja.

Snerpir: Snerpir, helbror med Habbe, Vogur och Vandill. Busig av sig.

Flygja: Flygja är halvsyskon med Habbe, Vogur, Snerpir och Vandill. Hon är ett svart stoföl. Fick hem henne idag då jag inte bor på mitt offentliga stuteri utan jag har ju en egen gård och Aina fölade på Högdalen igår, och då åkte jag o hämtade Flygja idag. :D

Díva: Díva är ett litet femgångssto med såå mycket personlighet. Hon är halvsyster med Vandill, Vogur, Habbe, Snerpir och Flygja. Många halvsyskon, haha!

Viomi: Vio är mitt gamla sto Noomis avkomma. ( Noomi är nu såld) Vio är ett busigt litet welshsto som kan göra ALLT för att få gos och GODIS! Mm GODIS, tänker hon när hon ser någon komma gående i stallet och då ska hon självklart gnägga till sig lite godis. Hennes absoluta favorit godis är proteinbar med frukt och frön haha.

Miramix: Mirra är ett litet stoföl av Vio. Hon springer gärna runt i hagen som en galning hela tiden men hon har ju sina drag. Kommer det en besökare gående med mat vet hon att hon alltid kan tigga till sig lite.

 ( realistisk vers) Toureio Cricco: Tore som han kallas är mitt fina lusitano hingstföl. Han är godkänd i svenska lusitanosällskapet då hans pappa är Toureio ( som också är en godkänd hingst). Tore har ett busigt lynne men skulle aldrig göra illa någon med flit.

Gneisti: Gneisti är mitt lilla tvillingföl av mitt sto Aina. Hans tvillingbror är Kynnir och de älskar att busa.

Kynnir: Kynnir är tvillingbror med Gneisti. Gneisti är den lite lugnare och Kynnir är hyperhästen så att säga. Han är ett riktigt busfrö och skuttar gärna fram till staketet när det kommer folk, för att tigga godis och uppmärksamhet.

Faraway Phantom: Gulbrun hingst av mitt sto Faraway Fable. Han är skygg och nervös av sig.