Hejsan! 
Här sitter jag nu ett år senare och ska skriva lite info... 
Startade DETTA konto för lite mer än ett år sedan. Jag har innan haft andra konton men pga inaktivitet så har kontona försvunnit :( 
Har nog spelat Howrse till och från i drygt 5 år och att se hur spelet utvecklats har vart mycket intressant :) 

Tycker att det är ett väldigt roande spel och tro det eller ej men har dragit mycket lärdom utav det i mitt liv. Att lära sig gener och på ett någorlunda liknande sätt kunna göra detsamma med de hästar jag arbetar med i livet :)

Då till det verkliga...
Jag spenderar mycket tid i stallet veckodagar som helger. Har egen häst, eller ja en ponny valack på hela 8 år. Köpte honom som 6 åring ny importerad ifrån irland. Väldigt söt herre men extremt känslig och osäker, efter 2 års arbete från marken så har jag ÄNTLIGEN lyckats hitta en erfaren ryttare modig och liten nog att kunna vinna hans förtroende från ryggen. Anledningen till att jag själv inte rider honom är att jag tyvärr gått och blivit lite för nervig, gett det många försök men efter akutbesök hjärnskakning och diverse annat dessa försök gjort så tog mitt självförtroende mycket stryk. Ägnar nu istället min tid till att pussa på honom och även rida andra hästar som behöver träna på andra saker än förtroende ;) 

Ja det var lite info om mig, hoppas ni gillar vad ni hittar här på Vongsundas och vill även säga att jag mer än gärna tar emot ideer och förslag gällande Howrse då jag är ringrostig :)

NÄSTAN ALLA HÄSTAR ÄR TILL SALU FÖR RÄTT PRIS!
KOLLA GÄRNA IN DE HÄSTARNA SOM REDAN ÄR TILL SALU!

SÖKER METALL I 5:e ELEMENTET
KÖPER GÄRNA HÄSTAR SOM ÄR EMELLAN 24-30 ÅR