Hej och välkommen till min sida! Jag är en tjej i tjugoårsåldern som bor i södra Sverige, som nu har hittat sig tillbaka till Howrse efter många inaktiva år. Spelade tidigare under användarnamnet "Stjärnan99", men det kontot blev raderat pga inaktivitet. 


Jag är periodvis ganska inaktiv här då jag har ett väldigt krävande jobb, och oftast har väldigt mycket att göra, men jag försöker oftast logga in en gång per dag. Ibland blir det dock längre pauser. Här håller jag mest på med sådant jag tycker är roligt, vilket varierar något med tiden. För tillfället håller jag mestadels på med avel av mina curlyhästar med irispäls. Mina irishästar bär affixet "Meliora", vilket är titlen på det tredje albumet av bandet Ghost, som är ett band jag tycker väldigt mycket om. Curlysarna blir också oftast döpta efter kända vetenskapsmän/kvinnor.


Alla hästar under 'De till salu'-fliken är till salu, så om någon av dessa är intressanta går det bra att skicka ett mail. Skambud undanbedes dock.


Jag kan tänka mig att ge ut beteckningar med mina irishingstar, det är bara att maila och fråga! Har mestadels av rasen Curlyhäst, men finns även några andra.


För övrigt älskar jag att läsa, där favoritgenren är fantasy (inspirationen till mitt användarnamn kommer från Christopher Paolinis "The Inheritance Cycle"), samt att lyssna på musik, så om någon vill ha någon att prata med om sådant är det bara att skriva! Jag är en ganska så nördig person, älskar matte och fysik och tycker väldigt mycket om att lära mig nya saker.


Tack för att du läste hela min bio!


Aiedail