Lägg gärna till mig som vän! klicka bara här!

-

Hej! Elina heter jag och är en nygammal spelare som hittade tillbaks till Howrse för tre år sedan. Har spelat lite till och från sen dess, men målet just nu är att någon gång komma upp till toppen med min welshavel. Mitt affix heter Cᴜᴍвᴇʀʟᴀɴᴅ och GP:n ligger just nu på 3500+. En bit kvar alltså :)

Många av mina welshhingstar finns tillgängligt för betäckning (Gäller ej hingstar över 3000 GP men gränsen höjs regelbundet). Alla har såklart 100 BLUP och finns i stuteriet Cᴜᴍвᴇʀʟᴀɴᴅ under 100 BLUP. Bara att skriva till mig om du är intresserad, pris upp till 7500 equus beroende på GP. 
Jag säljer även föl regelbundet med GP runt 2500 och uppåt, alla såklart med 100 BLUP:ade föräldrar. Det kan även finnas färdig BLUP:ade hästar med en lägre GP till salu. Om du är intresserad av en häst, oavsett kön eller hur gammal den är, skriv till mig! 

Lite snabb fakta om mig. Jag heter som sagt Elina och bor i Jämtland. På fritiden när jag inte jobbar hänger jag gärna i stallet och på söndagar rider jag min medryttarhäst Akleja. Annars spelar jag Star stable när jag har tid samt tränar vår tollare Scout. :)) 

Puss och kram, skumbanan! :')