Sd648F3.jpg

Bläddra ner för info om:
Mig
Min Avel
Mina tjänster

SÖKER STÄNDIGT MA, KT OCH GÄ, KOLLA MINA TJÄNSTER FÖR ATT SE VAD JAG KAN ERBJUDA!!
https://www.deviantart.com/waterycolours

Z9fWEO2.jpg

Återkommande spelare, spelat sedan 2011. Gamla kontot blev raderat så fick starta om helt enkelt. RIP hoppningdressyr 2011-2018. Jag är då 18 år tjej som hållit på med hästar hela mitt liv. Nyligen sålt min häst pga tidsbrist och hälsa. Går för närvarande på gymnasie och bor ensam med min hund på gymnasieboende. Lyssnar mycket på nästan all sorts punk, rock och metal. Lyssnar även på Alternativ musik. Älskar Twenty One Pilots. Älskar att spela spel, och allt som grinding innebär i spel. RPG, MMORPG, dungeon crawlers.... Spelar för tillfället mest på mitt Ps4, men har PC med. Spelar mycket Apex Legends, League of Legends och Red dead redemption 2. Jag är en vänlig liten ensam människa så skicka gärna ett PM eller en friend request!


ciu15KD.jpg

SÄLJER FÖR TILLFÄLLET INTE HÄSTAR FÖRUTOM DE JAG REDAN LAGT UT, SÅ FRÅGA INTE! Fokuserar just nu på shettisar i laget Mini Fluffs. Vi säljer inte ston eller hingstar, bara valackar. Inte i GrPr nivå än.
Kan sälja ~60 GP, utrustade, färdigtränade valacker för tävlingar, skicka PM.

RNBHQjY.jpg

Jag utför tjänster mot betalning + skatt.
ÅP letar - 10k equus per 100 hästar 
BLUPPAR - 35k equus per häst (se till att du har minst 60 åp tillhands för hästen)
Fixar EH betäckningar - Skicka pm för pris.
Kan ta SM-föremål som betalning med.

Headers/avdelare - Som dessa på min profil, 1k equus per header/avdelare, kan även tänkas göra mot utbyte av skräphästar. (Paket: 3 matchade headers/avdelare - 2.5k)

Skicka PM för mer info/förhandlingar. Gör endast via delat konto.
Försöker bygga upp referenser för tillfället! (*KOLLA VÄNLISTAN FÖR REFERENSER
*)
tenor.gif?itemid=4854989