Hej!
Här har ni en 32-årig kvinna som aldrig blir för gammal för datorspel. Jag bor i mellersta Halland, i den lilla staden Falkenberg där jag är både född och uppväxt. Jag arbetar som förskollärare på en större förskola här i stan. Jag har tre underbara barn födda -14, -17 och -21. På fritiden, utanför arbetet, spelar jag fotboll och spenderar så mycket tid jag kan på gymmet. Sedan jag fick barn har hästaktiviteten minskat på grund av att jag inte har tiden till det. Men intresset finns där och jag hoppas kunna återuppta det intresset inom kort. 
 
Jag har spelat HW till och från under ett par års tid. Jag spelade för väldigt många år sen, men sedan dog intresset för det, tills jag hittade spelet igen 2019. Jag har inte satsat speciellt mycket och anledningen till det har varit att jag inte haft kunskapen kring spelet som krävs, men på senare tid har jag varit sugen på att lära mig mer. Sedan jag blev ensamstående har jag mer tid över än vanligt, så nu har jag tänkt börja satsa lite mer. Jag samlar på mig så mycket kunskap om spelet jag bara kan för att göra detta möjligt. 

Just nu avlar jag Marwari-enhörningar, vilket också är det enda jag faktiskt gör aktivt. Har tidigare, precis när jag började, avlat Lusitano och Lusitano enhörningar, men detta har jag nu avvecklat helt, sen jag gick över till Marwari. Har ett eget (nystartat) Marwari-lag där jag för tillfället kör ensam. Mitt första delmål är att komma upp i samma GP som Marwari-topplaget har. Precis nyligen har jag även börjat jakten på trofeér, med egna specifika mål och utmaningar. 

Jag åp-letar gärna mot equus och pass. Referenser finns.
När jag har råd efterfrågar jag Morfeus Armar, Guldäpple och Vintageäpple i första hand, därefter Helios Stråle och Zeus blixt. Andra föremål kan dock, under vissa perioder, också vara av intresse. Anpassningsföremål (T.ex Nomaderna, Catarinas brosch osv) att sätta på egna hästar, alternativt skräphästar från dig, av rasen Marwari är också av intresse. 

Tveka inte att skicka ett meddelande, eller en vänförfrågan 0bcb59b20b3d6ca052d914412ddf00ab.png

/Kaoti