Tjena, kul att du tittar förbi!

Avatar: Min kära ängelhund Molly. <3



Lite info om mig:

Edstm är min go-to till diverse spel. Är född 2000 och bor i Stockholm. 
Jag är utbildad djurvårdare som brinner för djurens välmående. Har stort intresse i psykologi, och är vängruppens "the mom friend". 


Spendarar väldigt mycket tid på spel, musik, filmer och serier. Har en tendens att återse filmer/serier jag gillat extra mycket.. Några exempel är; Shameless, Pirates of the Caribbean, true crime och liknande, Leon, The Lion King/Bear Brothers (ja, är ett barn i hjärtat).

Jag lyssnar egentligen på extremt blandad musik men det som står mig närmst hjärtat är metal, alternative rock och modern rap.


Jag har spenderat många timmar hos tatuerare och har för tillfället detta permanent på kroppen: en orm, pioner, Bring Me The Horizon, Of Mice & Men, Awaken I Am, Lil Peep, I Prevail och Bad Omens.
För de som ej vet så är Bring Me The Horizon, Of Mice & Men, Awaken I Am, I Prevail och Bad Omens band som spelar modern metal. Lil Peep var en rappare som gick bort för ett par år sedan.
Pioner är min absoluta favorit blomma och ormar tycker jag är ascoola på många sätt.

Min första tatuering var Bring me the horizon med livets blomma som bakgrund omringad av pioner. Detta hade och har fler betydelser för mig. BMTH upptäckte jag 2013 och detta öppnade upp mig till en helt ny värld. Så de är en stor del av mina tonår.
Livets blomma säger sig självt, detsamma med pionerna. MEN, i första Pirates of the Caarribean säger Jack Sparrow precis i slutet "and now, bring me the horizon" vilket åter är en av anledningarn till tatueringen.
Sist men inte minst, bring me the horizon, alltså ta mig till horisonten, är ju ett omöjligt mål i sig. Det är alltså en påminnelse att forsätta sträva frammåt, oavsett hur vågigt livet blir. :)


Andra saker jag gillar mycket är choklad, laga (och äta såklart) mat, gaming, vin, djupa konservationer och halloween.


Undrar du något? Bara skriv.
Bli gärna vän med mig, accepterar alla vänförfrågningar.


Lag: Har inget lag för tillfället, har varit inaktiv ett bra tag men är nu tillbaka! 


Om mitt Ridcenter:

Kommer satsa mer på det framöver, men gör så gott jag kan för nuet. :)