Om mig

Jag är Cohinoor och är en ung kvinna på 23 år som älskar hästar, jag har ridit sen 2015 men sen sommaren 2017 gick jag från ridskolan och började med egna hästar, just nu hjälper jag till och från en femårig valack.

Just nu finns inte alltid tid att sitta med howrse då jag både jobbar skift och går på högskola, men jag är inne och kollar meddelanden varje dag.

Jag finns även på den internationella servern under samma namn. 

Om du är nyfiken om något eller om du bara vill skriva är det helt okej! Jag bits inte och tycker det är kul ^^

Just nu på kontot

Just nu startar jag upp lite sakta igen med lite lättare avel igen främst på Franska Travare. Jag har även börjat bygga vidare på at höja prestigen på mitt ridcenter Diamond Meadows, där jag erbjuder 24 boxar med lin som bädd, det finns alltid foder, sörp, morötter samt 3* utrustning. Dusch och vattentråg finns i de flesta boxar men inte alla ännu men jag försöker få det till alla boxar inom snar framtid. 

Jag tar beställningar på föl. Pris sätts efter att fölet är fött eller beroende på vilken häst du är intresserad av, mer info under Köp och Beteckningar.

Avel

Här på howrse avlar jag främst Franska Travare där jag nu har en GP på strax under 5000. Jag avlar också Hannoveranare där jag har gp mellan 7000-8000 som mina bästa hästar. Har dessutom en lättare avel på Appaloosas och Lusitanos, samt en hobby avel på diverse ponnyer. 

Samarbeten

Jag söker för närvarande inget samarbete.

Köp och betäckningar

Är du intresserad av avel eller köp av en/flera hästar så är det bara att säga till, ni kan beställa föl samt eventuellt lägga bud på mina hästar, men kom ihåg att alla hästar är INTE till salu. Om ni har tur så har jag hästar som ligger till salu och då är det bara att köpa, många hästar som är till salu går det absolut att förhandla med priset om men jag tar inte emot skambud!


Vill du beställa föl går det bra. Pris per föl utgås alltid ifrån medfödda färdigheter och GP samt föremål. Vill du att jag sköter föl lek och träna upp de tre bästa färdigheterna så at de blir fetstil går det självklart bra, men kom då ihåg att priset då höjs en aning.


SM-Föremål

För tillfället söker jag efter lite nyx-paket, Filosofens sten och Kronostimer. Har du dessa föremål och kan tänka dig byta så skriv till mig, jag kan byta med diverse andra sm föremål, equus och hästar.