Här har ni en tjej på 21 år som har lite mycket bollar uppe i luften ibland. Jag har spelat i flera år till och från vilket också har resulterat i att många konton har blivit avreggade. Jag hjälper gärna till om någon behöver något även fast jag inte har ett stort utbud, det är bara att skicka ett mejl så svarar jag så snabbt som möjligt.

Jag är utbildad Djurvårdare på nivå 2 vilket innebär att jag är behörig att lägga kanyl, ta blodprov, ge läkemedel mm. Jag pluggar för tillfället till drifttekniker och planen efter det är att göra lumpen för att sedan plugga till polis (beslutsångest delux med vad man ska göra i livet)
Jag älskar att rida, tävla och hjälpa till med hästar, tyvärr finns inte tiden till egen häst längre så den biten ligger tyvärr på hyllan. Men inte nog med det så tävlar jag enduro, ställer ut vovven och tränar/tävlar diverse olika hundsporter. Jag är även hunddressör till försvarsmakten. Alla andra djur på gården har givetvis också en plats i hjärtat.
Jag är utöver det även grönklädd i hemvärnet som bandvagnsförare men har behörighet att gå under flera roller bland annat stridande soldat med diverse vapenslag eller som förare på andra fordon.

Vill ni följa mer av mig och mitt galna liv så finns jag på insta, jag är dock inte direkt aktiv och senaste inlägget är säkert sedan nått år tillbaka: 
tiffany.tegnert

Min hund Walter har även han en insta och där är jag mer aktiv även om det är dumt att kalla det aktiv:
walterthepapillon

Mitt Howrse:
Mitt mål i spelet är att i första hand samla trofeer och jag jobbar just nu på att få trofeerna i färg på hästar. jag vill självklart ha många guldäpplehästar mm också men nu lägger jag större vikt vid trofeerna. Jag avlar även effektivt på Marwari och jobbar på att komma igång med mina Lusitanos och Hannoveranare

Hästar jag söker: