Välkommen till min sida! 
Just nu avlar jag aktivt i två lag.    Durmstrang Criollos: Ett lag jag startade tillsammans med Kahlan den 29 maj 2020. Nu är även Going och witchi med i laget och tillsammans avlar vi criollos.                    Quendale Shetlands: Ett lag där jag och Contraxia avlar spelets bästa shetlandsponnyer.                                                                   Utöver lagen avlar jag även enhörningar på hobbynivå.
Söker åp-letare, så skriv om du är intresserad! Nästan alla mina hästar är till salu för rätt pris, så det är bara att hojta till om du är intresserad av någon! Fertila laghästar säljer jag dock inte, utan vill du ha en häst från laget kan jag ordna en valack till dig. 
Jag accepterar alla vänförfrågningar och försöker att alltid gratulera tillbaka. Jag hjälper gärna till med dagliga mål och event när jag kan, så behöver du hjälp kan du alltid skriva till mig! Det är också helt ok att skriva om du bara vill prata om något eller om det är något du undrar.                                          Jag vill också säga tack till Darkside som har gjort denna fina layout!