Hej, kul du kikade förbi här!

Jag är inte direkt en ny spelare, även om det kanske känns så för mig med allt nytt som kommit under tiden jag varit borta från sidan. Spelade förut under användarnamnet almiZen, som nu blivit borttaget pga inaktivitet. Trist såklart, hemskt användarnamn men många minnen fanns på det kontot. Aja, nu är jag här - igen.

Jag heter Alma och är en 24 år gammal jänta från Västerbotten. Under gymnasiet gick jag bild och formgivningsprogrammet, så man kan minst sagt säga att konst är ett stort intresse förutom hästar. Har ritat och målat så länge jag minns. Fun fact - jag ritade faktiskt min första häst när jag var två år gammal. Nu för tiden är det framförallt digitalt skapande som gäller för min del. Ctrl+Z <3
Min konst varierar mellan en mer realistisk still och en stil som lutar mer åt serietecknarhållet. Och förutom att rita så gillar jag också att fotografera lite vid sidan om, och sedan redigera bilden. Det program jag använder till digital konst och till fotoredigering är densamma som jag använt sedan gymnasiet: Adobe Photoshop.

Mina favoritgenrer inom konst är... Säger man favoritgenrer inom konst? Om inte så säger vi så från och med idag. I alla fall. Jag gillar Impressionism, Expressionism, naivism och serieteckning. Och framför allt naivism om jag verkligen måste välja.