Välkommen till min profil!


Hej hej, vad trevligt att du kikat in! Här nedanför kan du läsa lite om mig och vad jag håller på med här på Howrse.

(Jag uppdaterar denna presentation så ofta jag kan, så all information som står här bör vara generellt ny)

Om mig:
Jag är en 12 årig person som bor i Stockholm! På fritiden håller jag på med hästar och rider regelbundet! Var mer aktiv på sso förut men hittade Howrse under Juli 2020! Jag spelar ofta tillsammans med min vän simme_spelar och tillsammans driver vi ridcentret Johnson´s Gård (Förtillfället används bara ridcentret av våra hästar). 

Star Stable Online:
I sso så kan man hitta mig på den Svenska servern Ice Cream Jungle! Jag har haft mitt konto Julia Summerside (level 21) sedan runt 2015 och försöker vara aktiv där. Jag är med i Winter Kings Squad och gick med 2019 den 08:e Augusti. Har tyvärr bara ca 12 hästar då jag blev hackad sommaren 2020 och blev av med ganska mycket. Om ni är intresserade så kan ni gärna få levla mina hästar då bara en är i level 15. Dock är discord ett krav då jag vill prata/skriv med dig först. Kan även tänka mig att ha kontakt på snap då alla inte har discord så skicka gärna ett pm för mer.

Min discord: uh_idc#7941

Avel:
Just nu avlar jag och simme_spelar fram Argentinska Criollos! Jag har just nu bara hingstarna på min avelsgård. Har du bra Argentinska Criollos som du tänker sälja? Släng gärna iväg ett meddelande så kanske vi kan komma överens om ett bra pris! :3 Vad vi är intresserad av :

Kan även tänka mig att köpa gp hästar eller andra för pass/equus! (Då funkar det med valack)
Hoppas vi kan komma överens om något bra byte eller pris!

Ridcentret:
Johnson´s Gård har just nu ca 150 boxar och är ett öppet ridcenter. Ridcentret blir större hela tiden! Kontakta mig eller simme_spelar för en plats som du får inom kort. Under sommaren 2021 så kommer vi ev öppna upp ridcentret för andra!


Bli gärna vän med mig :)