Hej Alla!


Nu tänker jag att jag ska lägga lite mer tid på spelet efter något års paus, tidigare hade jag kontot "Maja" som tyvärr blev borttaget på grund av min inaktivitet. Det tyckte jag var extremt tråkigt då jag hade kommit väldigt långt med mitt konto, startade det 2014 och var så nöjd med det jag hade åstadkommit. Men 2020 så startade jag upp detta kontot och gav allt en ny chans. Tidigare har jag satsat på att avla Lusitanos och tidigare varit med i lag men nu har jag valt att lägga mer fokus på Hannoveranare!


Om mig


Lite om mig då, jag är en tjej som bor i sydöstra Sverige och går ekonomi juridik linjen på gymnasiet. Jag har tidigare haft 2 hästar och tävlat upp till LB i hoppning och tränat upp till MSVB nivå. Just nu har jag tagit en paus med hästarna för tiden finns inte längre tyvärr. Men annars på fritiden så är jag mycket med vänner och sen älskar jag att laga mat, en liten fun fact om mig är även att jag är vegetarian.
 Något jag personligen brinner för och tycker är viktigt att uppmärksamma är psykisk ohälsa, specifikt bland unga. Jag har själv haft jobbiga perioder de senaste åren och till mig kan man alltid skriva om det skulle vara något, svarar så snabbt jag kan.


Lag, byten, till salu hästar


Övrigt så är jag öppen för det mesta, ser du någon häst som verkar intressant så är det bara att skicka ett PM. Är också öppen för att gå med i lag då jag personligen tycker det är väldigt kul men då ska det också finnas förståelse för att skola och privatliv går före spelandet! Hade föredragit att vara med i ett lag för antingen Hannoveranare eller Lusitanos men är öppen för annat också. :) 


Under fliken "TILL SALU" så hittar du de hästarna som finns utlagda till salu eller som kommer komma till salu så småningom, men SÅKLART så är det bara att skicka ett PM om du skulle hitta någon annan häst så kanske vi kan komma fram till något!


Vid bytesförfrågningar så tar du kontakt via PM.


Kul att du kikade in här och att du läste allt, hoppas du får en bra dag!


/MVH Maja_