1 | Om mig
Skaparen bakom kontot Mars är en person som är i någonstans i mitten utav 20 års åldern, mer specifikt 22 års åldern; mitt riktiga namn är inte relevant för spelet men kalla mig gärna Mars, om jag specifikt inte har sagt att du kan kalla mig något annat. Befinner mig i sydöstra Norrland. Delar min etta i byn jag bor i med en (snart) 6 månaders kattunge vid namn Pepsi.

Till vardags jobbar jag på att plugga upp mina gymnasiebetyg så att jag kan ha en chans (samt behörighet) att komma in på kandidatprogrammet i Datateknik. Efteråt är jag faktiskt osäker vilken väg jag ska gå, det skiftar dagligen men har alltid haft ett intresse för kodning så någon form av utvecklare är nog vad jag kommer bli i slutändan, då främst front end då jag dels tycker det är som roligast att designa webbsidor och att kunna träffa klienter.

Målet med detta spel är, har och kommer alltid vara att ha roligt. Dagen då jag inte längre har roligt kommer jag att sluta med spelet men som det ser ut nu lär det inte ske än på ett tag.
2 | Min avel

Avlar rasen Fjording med laget Infinity

Hobbyavlar Nokota under affixet Cankuna som har ett fokus på GP. Avlar även Finnhästen under affixet Suomen Toivo, som även där har ett fokus på GP.

Denna ruta kommer uppdatera allt eftersom jag avancerar i spelet.