~~~~~~Hej och välkommen till min sida~~~~~~
Är en ny veteran, spelade horwse för ca 10 år sedan och kom som mest till 30 i rank, sen har jag fått barn mm och kontot raderades och en del har förändrats sen dess här. har barn somsagt, han heter nessieleo här på horwse.
 Har egen hästgård idag nånstans i skogen med några hästar, katter, kaniner och höns, och hållt på med hästar hela livet inklusive jobbat inom det, både engelskt och western, ridit in, problemträning, utbildning mm. Men idag bara som hobby pga kronisk sjukdom.
spelar Horwse på skoj idag och har väl egentligen inga direkta mål mer än att ha kul och lite tidsfördriv. Det har blivit att jag främst samlar på guldäpplen, olika pälsar, husdjur, och köper ibland en bättre tävlingshäst för att försöka fånga en rosett eller två. 
har du nån intressant häst eller päls att sälja eller harmoni, guldäpplen, vintage, Helios mm att sälja eller byta, SÄG BARA TILL! 
Söker ALLA specialpälsar, och andra nomader som jag inte har också! Kika under "witchys lill'monster" om du ser nått jag inte har som du vill sälja.
Är öppen för att hjälpas åt att byta föremål, hästar, betäckning eller liknande. Ser du nån häst du är intresserad av så kan du pma så går det lösa!
Svarar på alla pm med vettigt och sjysst innehåll.