Trehundrade gången gillt? Fy, har suttit och lekt runt med koder alldeles för länge nu. Säg till om nåt här på layouten ser galet ut så jag kan försöka fixa det, will you? Cheers!

AL, 26 år.
Hen/henom, they/them.

Jag gillar katter, kaffe, och motorcyklar. Är sjukt allergisk mot hästar, så växte aldrig upp i något stall. Lärde mig aldrig att rida.
Istället fick jag växa upp på en brum brum-häst, hehe. Var tre år när pappa knöt ett rep runt sin midja, drog in magen, sade åt mig att stoppa in händerna innanför repet, och sedan andades ut. Supersmidigt! Där satt jag fast liksom! För kort också för att nå ner till pedalerna, så fötterna fick jag ha i sidoväskorna... Måste ha sett ganska kul ut, tänker jag.

Anywho... Gick väl i femman när jag första gången gick med på en liknande (fast 500.000 gånger sämre) hemsida, också för hästintresserade. Hade inget intresse av hästar, men har alltid tyckt om att rita och skriva. Grafikskapande- och rollspelsmöjligheter fanns det gott om, så där fastnade man i några år.
Det gick lite till och från. Man kom och man gick, skapade nya konton var och varannan vecka. Sen hände gymnasiet, och hemsidan glömdes bort. Jag skapade ännu ett konto på den hemsidan efter gymnasiet, vilket ledde till att jag lärde känna nya intressanta människor och några rediga puckon. Puckona fick mig att sluta där, och en av de fina människorna jag lärde känna fick mig att börja här istället! The rest, as they say, is history.




Et tu, Brute? Har du några funderingar? Skriv hemskt gärna en rad!
Vad jag kan tänkas sälja eller byta eller vad-man-nu-gör? Inte en susning!
Vilka hästar jag kan tänkas avla på? Inte en susning!
Honestly? Tvivlar på att jag har nåt av värde alls för er som spelat längre, men är det nåt så fråga bara! Ingen har dött av att man frågar, och jag blir glad bara jag får vara lite social, haha!

Vad jag som ny spelare ser fram emot though? Helt klart shire, åsnor, engelska fullblod, och alla "speciella" hästar - enhörningar, pegasus, och specialhästar + pälsar.
Det jag är allra minst intresserad av är arabiska fullblod. Min åsikt är väl att de är lite... överskattade? Jag tycker att en shire t.ex. är otroligt mycket finare. Again though, det är bara min åsikt! Smaken är som baken osv.

Speaking of smak och sånt...
Ifall ni märker ett visst tema på mina hästnamn, så... Ja. Jag gillar spel. Men dagen jag döper en kuse till Yennefer eller Seraphine, då vet ni - som förstår referenserna, i alla fall - att domedagen är nära.
Vill du snacka om K-pop också så kom inte till mig är du snäll! Jag skyr dansbandsmusik, men skulle nääästan säga att det är att föredra.
I den här kåken höjer vi volymen för Bastille, Muse, Unlike Pluto, Billie Eilish, Yungblud, Mother Mother, och ibland lite Trainspotters. :)