Hejhej!

En 25-årig tjej här som kommit tillbaka till det här spelet efter att ha älskat det när jag var yngre. Har alltid älskat hästar och om jag hade haft chansen att lära mig rida så skulle jag definitivt inte ha missat den!

Mitt mål är att samla alla raser och föda upp hästar med toppgenetik! Jag kommer samla alla mina uppfödda hästar under mitt affix ~Heaven's Hope~. Gudomliga hästar är under affixet ~Heaven's Stars~ och de hästar som tävlar inom Grand Prix har affixet ~Heaven's Royals~. Hästar som jag fött upp och väljer att sälja vidare får affixet ~Heaven's Treasure~. Jag har också öppnat upp mitt egna ridcenter Heaven's Sanctuary som jag sakta men säkert kommer att bygga upp och förbättra vad gäller både dess kvalité och prestige!

Jag har nu uppnått mitt mål av att vara uppfödare av minst en häst av alla raser! Därför har jag bestämt mig för att först fokusera på dem raser som har potential för Grand Prix, så att jag kan föda upp hästar som hamnar minst inom 100 rankningar. Sedan kommer jag nog att välja att fokusera ett tag på arbetshästar och andra raser som inte är lika populära att föda upp på howrse! (Innan jag går tillbaka till Grand Prix hästarna igen) 

Stuterier

Field of Hope - Raser med western inriktning
Lane of Hope - Raser med klassisk inriktning
Heaven's Grassland - Speciella hästar
De andra hästarna - Till salu


Hjälpande hand

Jag har som sagt hästar av alla raser och jag brukar lägga upp allmänna betäckningar för dem hingstar som har 100 BLUP. Om ni däremot blir intresserad av en specifik hingst så är det bara att skriva ett meddelande till mig så kan vi diskutera priset och fixa en reserverad betäckning.

Jag har också alla hästar som är till salu i stuteriet "De andra hästarna" så...


Titta förbi om ni är nyfikna! ced83a1ec20d9f7b45a8c537f1ccdf3c.png