28/6 2022 - Uppnår 200 gratulationer! 
23/6 2022 - Uppnår 100 gratulationer!
3/6 2022
- Hallondalen registreras på Howrse.
E här! Jag är 26 år och bor på en hästgård i Knivsta tillsammans med mina två katter. Jobbar i butik om dagarna och kör mc, spelar eller glor på serier på fritiden.
Jag har spelat Howrse i perioder sedan 2012, men då på andra konton. Jag började med att föda upp Fjordingar, var en av de främsta uppfödarna under en period. Sedan blev jag inaktiv och mitt konto togs bort. När suget efter att spela återkom efter några år så startade jag kontot Wibergs, där jag egentligen inte fokuserade på något annat än att driva ridcenter och samla på troféer. Men samma sak hände där, jag slutade spela och kontot togs bort efter inaktivitet. Nu är jag här igen, och vi får väl se hur länge det varar den här gången!
Nu till en början så har jag valt att föda upp Shetlandsponnys, Både att tävla såväl som avla och köpa/sälja. Ser mycket potential till att klättra på rankingen med den här rasen. I framtiden får vi se vilken ras som fångar mitt öga! 

Jag har även startat mitt egna ridcenter som heter Hallondalens, där alla är välkomna att inackordera sina hästar. 
Layouten har jag gjort själv, att designa sådana är något jag tycker är väldigt roligt. Om någon vill ha en gratis layout (då det inte är tillåtet att ta betalt för grafik) så är det bara att skicka ett PM så kan jag ge det ett försök! Jag är dock nybörjare fortfarande, designar endast i gratisprogram och gör väldigt simpla layouts som min egna. :)