Jag heter Leo och är 21 år gammal. Är irländsk och har en gråhund som heter Polly, i princip det enda intressanta jag kan dela med mig av.

Pluggar just nu internetsäkerhet på distans, och skriver även en hel del kod på fritiden. Är även väldigt intresserad av psykologi och vad det är som får människor att agera på ett visst sätt i olika situationer.

Har inget intresse av hästar alls, spelade dock på den brittiska versionen för ett par år sen, och vet i stort sett hur spelet fungerar. Jag föredrar hundar, enklare att ta hand om och inte lika läskiga haha

Har fäst mig vid ponnyer här i spelet. Just nu ligger mitt fokus på connemaran (som roligt nog även den har ursprung från Irland!), förut avlade jag på welshponnyer. Utöver det försöker jag bara skaffa på mig så många hästar som möjligt.

Spelar även en hel del CS och älskar musik, framförallt Lil Peep och The Weeknd. Chase Atlantic är också en favorit, har dock väldigt bred musiksmak och lyssnar på lite vad som helst.

Försöker att gratulera tillbaka, kan dock hända att jag missar då jag bara är inloggad någon gång varje dag. Skicka gärna en vänförfrågan eller ett meddelande om du är uttråkad - svarar på alla!