Välkommen till Eliinaas!

Vart ska man börja? Jag heter då Elina och är en 24 - årig hästtjej från Södermanland som spelat Howrse i snart - ja är det kanske tio år snart - och började då med mitt stuteri FjalarElina som jag fortfarande är aktiv på. Men jag hade någon vision om att börja om helt och hållet med ett nytt konto som då blev just Eliinaas även om jag valde att ha kvar även mitt andra konto eftersom det ligger lite barndomsminne i det och fick därav finnas kvar helt enkelt. Vilket blivit att jag fokuserar på det ena eller andra kontot mer eller mindre i perioder baserat på hur allting rullar på. 

Jag har egentligen inget större mål med Eliinaas mera än att försöka föda upp hästar som jag själv är nöjd med och kanske raser som inte så många andra väljer att avla på. Liksom vara lite egen och våga gå utanför boxen. Prova att avla fram raser som jag tidigare inte hade en aning om att de fanns eller har någon tidigare erfarenhet av - då jag privat i det verkliga livet har Islandhästar (som enligt mig är den bästa rasen). 

Men då jag valde att fokusera och rikta in mig på just Islandshästar samt Shetlandsponny på mitt andra stuteri FjalarElina valde jag att inte göra samma val med detta stuteri utan har inte riktigt funnit den "rätta rasen" ännu. Men för tillfället är det Tinker och Highlandponny som står på agenda så får vi se hur det utvecklar sig med tiden tänker jag.